1
TÍTULO: Characterization of multilayered and composite edible films from chitosan and beeswax
AUTORES: Elena Velickova; Eleonora Winkelhausen; Slobodanka Kuzmanova; Margarida Moldao Martins; Vitor D Alves;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Impact of chitosan-beeswax edible coatings on the quality of fresh strawberries (Fragaria ananassa cv Camarosa) under commercial storage conditions  Full Text
AUTORES: Elena Velickova; Eleonora Winkelhausen; Slobodanka Kuzmanova; Vitor D Alves ; Margarida Moldao Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Galacto-oligosaccharides Synthesis from Lactose and Whey by beta-Galactosidase Immobilized in PVA  Full Text
AUTORES: Ruzica Jovanovic Malinovska; Pedro Fernandes ; Eleonora Winkelhausen; Luis Fonseca ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 168, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Galacto-oligosaccharides Synthesis from Lactose and Whey by β-Galactosidase Immobilized in PVA  Full Text
AUTORES: Ruzica Jovanovic-Malinovska; Pedro Fernandes; Eleonora Winkelhausen; Luis Fonseca;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Appl Biochem Biotechnol - Applied Biochemistry and Biotechnology, VOLUME: 168, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef