Maribel Abadias
AuthID: R-006-QNQ
1
TÃTULO: Microbiological quality and safety of minimally processed fruits in the marketplace of southern Portugal Full Text
AUTORES: Graça, A; Esteves, E ; Nunes, C; Abadias, M; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Control, VOLUME: 73
AUTORES: Graça, A; Esteves, E ; Nunes, C; Abadias, M; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Control, VOLUME: 73
2
TÃTULO: Evaluation of microbial quality and yeast diversity in fresh-cut apple Full Text
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Eduardo Esteves ; Carla Nunes; Maribel Abadias; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 51
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Eduardo Esteves ; Carla Nunes; Maribel Abadias; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 51
3
TÃTULO: Application of Pantoea agglomerans CPA-2 in combination with heated sodium bicarbonate solutions to control the major postharvest diseases affecting citrus fruit at several mediterranean locations Full Text
AUTORES: Rosario Torres; Carla Nunes; Jose M Maria Garcia; Maribel Abadias; Inmaculada Vinas; Teresa Manso; Manuel Ohno; Josep Usall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, VOLUME: 118, NÚMERO: 1
AUTORES: Rosario Torres; Carla Nunes; Jose M Maria Garcia; Maribel Abadias; Inmaculada Vinas; Teresa Manso; Manuel Ohno; Josep Usall;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, VOLUME: 118, NÚMERO: 1