1
TÍTULO: Muxama and other traditional food products obtained from tuna in south Portugal and Spain: Review and future perspectives
AUTORES: Esteves, E ; Jaime Aníbal ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Journal of Ethnic Foods, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 8
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Seal and polar bear behavioral response to an icebreaker vessel in northwest Greenland
AUTORES: Lomac MacNair, K; Andrade, JP; Esteves, E ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Human-Wildlife Interactions, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Effects of Spoilage on Nitrogen and Carbon Stable Isotopes Signatures of the Clam Ruditapes decussatus
AUTORES: Jaime Aníbal ; Cristina Veiga Pires ; Eduardo Esteves ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Evaluation of the Freshness and Shelf-Life of Fresh and Chilled Mackerel (Scomber Spp.) and Horse Mackerel (Trachurus Spp.), Marketed in Luanda (Angola) and in Faro (Portugal)
AUTORES: Eduardo Antonio Panguila; Mirian Inocencia de Sousa; Eduardo Esteves ; Ana Cristina Figueira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Freshness and Nutritional Composition of Several Species of Chilled Seafood Marketed in Luanda (Angola) and in Faro (Portugal)
AUTORES: Mirian Inocencia de Sousa; Eduardo Antonio Panguila; Ana Cristina Figueira; Eduardo Esteves ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Optimization of processing conditions of traditional cured tuna loins–muxama
AUTORES: Esteves, E ; Jaime Aníbal ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Fishes, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effect of preservatives and acidifying agents on the shelf life of packed cracked green table olives from Mac, anilha cultivar
AUTORES: Maria Alves; Eduardo Esteves ; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 26.