Pablo Fucinos
AuthID: R-006-TAV
1
TÃTULO: One-step chromatographic method to purify alpha-lactalbumin from whey for nanotube synthesis purposes Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Natalia Estevez; Lorenzo M Pastrana; Antonio A Vicente ; Maria Luisa Rua;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 275
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Natalia Estevez; Lorenzo M Pastrana; Antonio A Vicente ; Maria Luisa Rua;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 275
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Influence of pH on viscoelastic properties of heat -induced gels obtained with a beta-Lactoglobulin fraction isolated from bovine milk whey hydrolysates Full Text
AUTORES: Natalia Estevez; Pablo Fucinos; Veronica Bargiela; Guillermo Pico; Nadia Woitovich Valetti; Clara Asuncion Tovar; Luisa L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 219
AUTORES: Natalia Estevez; Pablo Fucinos; Veronica Bargiela; Guillermo Pico; Nadia Woitovich Valetti; Clara Asuncion Tovar; Luisa L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 219
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Creating functional nanostructures: Encapsulation of caffeine into alpha-lactalbumin nanotubes Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Martin Miguez; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 40
AUTORES: Clara Fucinos; Martin Miguez; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 40
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Evaluation of Antimicrobial Effectiveness of Pimaricin-Loaded Thermosensitive Nanohydrogels in Grape Juice Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Paula Fajardo; Isabel R Amado; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Paula Fajardo; Isabel R Amado; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Evaluation of Antimicrobial Effectiveness of Pimaricin-Loaded Thermosensitive Nanohydrogels in Grape Juice Full Text
AUTORES: Clara Fuciños; Pablo Fuciños; Paula Fajardo; Isabel R Amado; Lorenzo M Pastrana; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
AUTORES: Clara Fuciños; Pablo Fuciños; Paula Fajardo; Isabel R Amado; Lorenzo M Pastrana; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: CrossRef
6
TÃTULO: Functional Characterization of Poly(N-isopropylacrylamide) Nanohydrogels for the Controlled Release of Food Preservatives Full Text
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
AUTORES: Clara Fucinos; Pablo Fucinos; Lorenzo M Pastrana; Maria L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Functional Characterization of Poly(N-isopropylacrylamide) Nanohydrogels for the Controlled Release of Food Preservatives Full Text
AUTORES: Clara Fuciños; Pablo Fuciños; Lorenzo M Pastrana; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
AUTORES: Clara Fuciños; Pablo Fuciños; Lorenzo M Pastrana; María L Rúa;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Food Bioprocess Technol - Food and Bioprocess Technology, VOLUME: 7, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: CrossRef