2
TÍTULO: Phytochemical characterization and bioactivities of five Apiaceae species: Natural sources for novel ingredients  Full Text
AUTORES: Gokhan Zengin; Mohamad Fawzi Mahomoodally; Mehmet Yavuz Paksoy; Carene Picot Allain; Jasmina Glamocilja; Marina Sokovic; Alina Diuzheva; Jozsef Jeko; Zoltan Cziaky; Maria Joao Rodrigues ; Kouadio Ibrahime Sinan; Luisa Custodio;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 135
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: New insights into the chemical profiling, cytotoxicity and bioactivity of four Bunion species  Full Text
AUTORES: Gokhan Zengin; Mehmet Yavuz Paksoy; Muhammad Zakariyyah Aumeeruddy; Jasmina Glamocilja; Marina Sokovic; Alina Diuzheva; Jozsef Jeko; Zoltan Cziaky; Maria Joao Rodrigues; Luisa Custodio; Mohamad Fawzi Mahomoodally;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 123
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Wild Morchella conica Pers. from different origins: a comparative study of nutritional and bioactive properties. Valorization of wild Morchella conica Pers. from different origins   Full Text
AUTORES: Vanessa Vieira; Angela Fernandes; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Ana Ciric; Dejan Stojkovic; Anabela Martins; Marina Sokovic; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 96, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Nutritional value, bioactive compounds, antimicrobial activity and bioaccessibility studies with wild edible mushrooms  Full Text
AUTORES: Sandrina A Heleno; Lillian Barros; Anabela Martins; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Jasmina Glamoclija; Marina Sokovic; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: A comparative study on edible Agaricus mushrooms as functional foods
AUTORES: Jasmina Glamoclija; Dejan Stojkovic; Milos Nikolic; Ana Ciric; Filipa S Reis; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira; Marina Sokovic;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Bioactive formulations prepared from fruiting bodies and submerged culture mycelia of the Brazilian edible mushroom Pleurotus ostreatoroseus Singer
AUTORES: Rubia Carvalho G Gomes Correa; Aloisio H P Henrique Pereira de Souza; Ricardo C Calhelha; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Marina Sokovic; Rosane Marina Peralta; Adelar Bracht; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Chemical characterization and biological activity of Chaga (Inonotus obliquus), a medicinal “mushroom”  Full Text
AUTORES: Jasmina Glamočlija; Ana Ćirić; Miloš Nikolić; Ângela Fernandes; Lillian Barros; Ricardo C Calhelha; Isabel C.F.R Ferreira; Marina Soković; Leo J.L.D van Griensven;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Journal of Ethnopharmacology, VOLUME: 162
INDEXADO EM: CrossRef
9
TÍTULO: A comparative study on edible Agaricus mushrooms as functional foods
AUTORES: Jasmina Glamočlija; Dejan Stojković; Miloš Nikolić; Ana Ćirić; Filipa S Reis; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira; Marina Soković;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Funct., VOLUME: 6, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: CrossRef
10
TÍTULO: Bioactive formulations prepared from fruiting bodies and submerged culture mycelia of the Brazilian edible mushroom Pleurotus ostreatoroseus Singer
AUTORES: Rúbia Carvalho Gomes Corrêa; Aloisio Henrique Pereira de Souza; Ricardo C Calhelha; Lillian Barros; Jasmina Glamoclija; Marina Sokovic; Rosane Marina Peralta; Adelar Bracht; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Food Funct., VOLUME: 6, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: CrossRef
Página 1 de 4. Total de resultados: 33.