1
TÍTULO: Handling the impacts of climate change on soil biodiversity  Full Text
AUTORES: Leal Filho, Walter; Nagy, Gustavo J.; Setti, Andreia Faraoni Freitas; Sharifi, Ayyoob; Donkor, Felix Kwabena; Batista, Karina; Djekic, Ilija;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 869
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: An overview of the interactions between food production and climate change  Full Text
AUTORES: Filho, Walter Leal; Setti, Andreia Faraoni Freitas; Azeiteiro, Ulisses M. ; Lokupitiya, Erandathie; Donkor, Felix Kwabena; Etim, NseAbasi NsikakAbasi; Matandirotya, Newton; Olooto, Felicia Motunrayo; Shari, Ayyoob; Nagy, Gustavo J.; Djekic, Ilija;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 838
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: An analysis of climate change and health hazards: results from an international study
AUTORES: Leal Filho, Walter; Ternova, Linda; Fayyaz, Muhammad Muddassir; Abubakar, Ismaila Rimi; Kovaleva, Marina; Donkor, Felix Kwabena; Anuga, Samuel Weniga; Matamanda, Abraham R.; Djekic, Ilija; Umar, Ibrahim Abatcha; Olooto, Felicia Motunrayo; Meirelles, Maria; Nagy, Gustavo J.; May, Julia; May, Marta; Ebhuoma, Eromose; Begum, Halima;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF CLIMATE CHANGE STRATEGIES AND MANAGEMENT
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries  Full Text
AUTORES: Nada Smigic; Ilija Djekic; Margarida Liz Martins; Ada Rocha ; Nikoleta Sidiropoulou; Eleni P Kalogianni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 63
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 49
5
TÍTULO: Food hygiene practices in different food establishments  Full Text
AUTORES: Ilija Djekic; Nada Smigic; Eleni P Kalogianni; Ada Rocha ; Lamprini Zamioudi; Rita Pacheco;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 39, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42