1
TÍTULO: Amino acid contents and toxically relevant arsenic of rice varieties consumed in Portugal
AUTORES: Andreia Rego; Carla Mota; Sandra Gueifao; Marta Ventura; Ines Delgado; Joel Lopes; Ana Matos; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MEASUREMENT, VOLUME: 113
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Folates in quinoa (Chenopodium quinoa), amaranth (Amaranthus sp.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum): Influence of cooking and malting  Full Text
AUTORES: Carla Motta; Ines Delgado; Ana Sofia Matos; Gerard Bryan Gonzales; Torres, Duarte ; Mariana Santos; Maria V Chandra Hioe; Jayashree Arcot; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 64
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 16
4
TÍTULO: Protein content and amino acids profile of pseudocereals  Full Text
AUTORES: Carla Mota; Mariana Santos; Raul Mauro; Norma Samman; Ana Sofia Matos; Torres, Duarte ; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 146
5
TÍTULO: Outbreak of Clostridium difficile PCR ribotype 027-the recent experience of a regional hospital  Full Text
AUTORES: Monica Oleastro; Marta Coelho; Marilia Giao; Salome Coutinho; Sandra Mota; Andrea Santos; Joao Rodrigues; Domitilia Faria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BMC INFECTIOUS DISEASES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Sampling of bread for added sodium as determined by flame photometry  Full Text
AUTORES: Isabel Castanheira; Celia Figueiredo; Catarina Andre; Ines Coelho; Ana Teresa Silva ; Susana Santiago; Tania Fontes; Carla Mota; Maria Antonia Calhau;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef