Carla Sandra Mota Castro
AuthID: R-000-Q14
1
TÃTULO: Amino acid contents and toxically relevant arsenic of rice varieties consumed in Portugal
AUTORES: Andreia Rego; Carla Mota; Sandra Gueifao; Marta Ventura; Ines Delgado; Joel Lopes; Ana Matos; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MEASUREMENT, VOLUME: 113
AUTORES: Andreia Rego; Carla Mota; Sandra Gueifao; Marta Ventura; Ines Delgado; Joel Lopes; Ana Matos; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MEASUREMENT, VOLUME: 113
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Characterization of protein and fat composition of seeds from common beans (Phaseolus vulgaris L.), cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) and bambara groundnuts (Vigna subterranea L. Verdc) from Mozambique
AUTORES: Armando Baptista; Olivia Pinho ; Edgar Pinto; Susana Casal ; Carla Mota; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Armando Baptista; Olivia Pinho ; Edgar Pinto; Susana Casal ; Carla Mota; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Folates in quinoa (Chenopodium quinoa), amaranth (Amaranthus sp.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum): Influence of cooking and malting Full Text
AUTORES: Carla Motta; Ines Delgado; Ana Sofia Matos; Gerard Bryan Gonzales; Torres, Duarte ; Mariana Santos; Maria V Chandra Hioe; Jayashree Arcot; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 64
AUTORES: Carla Motta; Ines Delgado; Ana Sofia Matos; Gerard Bryan Gonzales; Torres, Duarte ; Mariana Santos; Maria V Chandra Hioe; Jayashree Arcot; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 64
4
TÃTULO: Protein content and amino acids profile of pseudocereals Full Text
AUTORES: Carla Mota; Mariana Santos; Raul Mauro; Norma Samman; Ana Sofia Matos; Torres, Duarte ; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
AUTORES: Carla Mota; Mariana Santos; Raul Mauro; Norma Samman; Ana Sofia Matos; Torres, Duarte ; Isabel Castanheira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 193
5
TÃTULO: Outbreak of Clostridium difficile PCR ribotype 027-the recent experience of a regional hospital Full Text
AUTORES: Monica Oleastro; Marta Coelho; Marilia Giao; Salome Coutinho; Sandra Mota; Andrea Santos; Joao Rodrigues; Domitilia Faria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BMC INFECTIOUS DISEASES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Monica Oleastro; Marta Coelho; Marilia Giao; Salome Coutinho; Sandra Mota; Andrea Santos; Joao Rodrigues; Domitilia Faria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: BMC INFECTIOUS DISEASES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Insights about alpha-tocopherol and Trolox interaction with phosphatidylcholine monolayers under peroxidation conditions through Brewster angle microscopy Full Text
AUTORES: Carla M Castro; Marina Pinheiro; Marlene Lucio ; Juan J Giner Casares; Luis Camacho; Jose L F C Lima ; Salette Reis ; Marcela A Segundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES, VOLUME: 111
AUTORES: Carla M Castro; Marina Pinheiro; Marlene Lucio ; Juan J Giner Casares; Luis Camacho; Jose L F C Lima ; Salette Reis ; Marcela A Segundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: COLLOIDS AND SURFACES B-BIOINTERFACES, VOLUME: 111
7
TÃTULO: Sampling of bread for added sodium as determined by flame photometry Full Text
AUTORES: Isabel Castanheira; Celia Figueiredo; Catarina Andre; Ines Coelho; Ana Teresa Silva ; Susana Santiago; Tania Fontes; Carla Mota; Maria Antonia Calhau;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 2
AUTORES: Isabel Castanheira; Celia Figueiredo; Catarina Andre; Ines Coelho; Ana Teresa Silva ; Susana Santiago; Tania Fontes; Carla Mota; Maria Antonia Calhau;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 2