1
TÍTULO: Iodine intake assessment in the staff of a Porto region university (Portugal): the iMC Salt trial  Full Text
AUTORES: Machado, Ana; CARLA GONÇALVES ; Moreira, Pedro ; Pinho, Olivia ; Padrao, Patricia ; Silva Santos, Tania ; Rodrigues, Micaela; Norton, Pedro; Bordalo, Adriano A.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION, VOLUME: 62, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: PORTUGUESE TYPICAL STARTER SOUPS: DOES SALT REDUCTION AFFECT PERCEPTION AND SENSORY QUALITY AT A UNIVERSITY CANTEEN?  Full Text
AUTORES: Dantas, NM; Pinto e Silva, MEM; Martins, ZE ; Dutra, RR; Damasceno, KSFDC; Pinho, O ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Chemical Characterization of the Oil Separated by Mechanical Pressing from Strychnos madagascariensis Dried Fruit Pulp Flour
AUTORES: Chemane, SSI; Susana Casal ; Cruz, R ; Pinho, T; Khan, M; Pinho, O ; Viegas, O ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Impact of an Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage during Cooking at Home on Salt Intake and Blood Pressure-Randomized Controlled Trial iMC SALT  Full Text
AUTORES: Silva Santos, T ; Moreira, P ; Pinho, O ; Padrao, P ; Abreu, S ; Esteves, S; Oliveira, L; Norton, P; Rodrigues, M; Ndrio, A; CARLA GONÇALVES ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factors  Full Text
AUTORES: Trujillo Mayol, I; Viegas, O ; Sobral, MMC; Casas Forero, N; Fiallos, N; Pastene Navarrete, E; Faria, MA; Alarcon Enos, J; Pinho, O ; Ferreira, IMPLVO;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 373
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Unpaywall
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Interventions That Successfully Reduced Adults Salt Intake-A Systematic Review  Full Text
AUTORES: Silva Santos, T ; Moreira, P ; Rodrigues, M; Padrao, P ; Pinho, O ; Norton, P; Ndrio, A; CARLA GONÇALVES ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: p Nutritional content of the street food purchased in Chisinau, Moldova: Opportunity for policy action
AUTORES: Sousa, S ; Albuquerque, G ; Gelormini, M; Susana Casal ; Pinho, O ; Damasceno, A ; Moreira, P ; Breda, J; Lunet, N ; Padrao, P ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 27
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4 Unpaywall
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Patterns of Street Food Purchase in Cities From Central Asia
AUTORES: Sousa, Sofia ; de Morais, Ines Lanca; Albuquerque, Gabriela; Gelormini, Marcello; Susana Casal ; Pinho, Olivia ; Motta, Carla; Damasceno, Albertino ; Moreira, Pedro ; Breda, Joao; Lunet, Nuno ; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Patterns of street food purchase in cities from Central Asia (vol 9, 925771, 2022)
AUTORES: Sousa, Sofia; Lanca de Morais, Ines; Albuquerque, Gabriela; Gelormini, Marcello; Susana Casal ; Pinho, Olivia ; Motta, Carla; Damasceno, Albertino ; Moreira, Pedro ; Breda, Joao; Lunet, Nuno ; Padrao, Patricia ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 12. Total de resultados: 116.