Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa de Bourbon
AuthID: R-000-WNP
1
TÃTULO: Haptic warnings for a motorcycle jacket and gloves Full Text
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Lourenco, Vladimiro; Silva, Emanuel; Pereira, Eduarda; Carvalho, Adriano; Pessoa, Ricardo; Costa, Nelson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSPORTATION RESEARCH PART F-TRAFFIC PSYCHOLOGY AND BEHAVIOUR, VOLUME: 100
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Lourenco, Vladimiro; Silva, Emanuel; Pereira, Eduarda; Carvalho, Adriano; Pessoa, Ricardo; Costa, Nelson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSPORTATION RESEARCH PART F-TRAFFIC PSYCHOLOGY AND BEHAVIOUR, VOLUME: 100
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Fruit-Carrot-Based Smoothies as Innovative Products with a Complex Matrix of Bioactive Compounds Effected on Activities of Selected Digestive Enzymes and Cholinesterases In Vitro
AUTORES: Yusuf, Emel Hasan; Wojdylo, Aneta; Bourbon, Ana Isabel; Nowicka, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Yusuf, Emel Hasan; Wojdylo, Aneta; Bourbon, Ana Isabel; Nowicka, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Three Months-Old' Preferences for Biological Motion Configuration and Its Subsequent Decline Full Text
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Basso, Daniel M.; Santos, Jorge A.; Pereira, Alfredo F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BRAIN SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Basso, Daniel M.; Santos, Jorge A.; Pereira, Alfredo F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BRAIN SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Assessment of the Antibiofilm Performance of Chitosan-Based Surfaces in Marine Environments Full Text
AUTORES: Lima, Marta; Gomes, Luciana C. ; Rita Teixeira Santos; Romeu, Maria J.; Valcarcel, Jesus; Vazquez, Jose Antonio; Cerqueira, Miguel A.; Pastrana, Lorenzo; Bourbon, Ana, I; de Jong, Ed D.; Sjollema, Jelmer; Mergulhao, Filipe J. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 23
AUTORES: Lima, Marta; Gomes, Luciana C. ; Rita Teixeira Santos; Romeu, Maria J.; Valcarcel, Jesus; Vazquez, Jose Antonio; Cerqueira, Miguel A.; Pastrana, Lorenzo; Bourbon, Ana, I; de Jong, Ed D.; Sjollema, Jelmer; Mergulhao, Filipe J. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 23
5
TÃTULO: Biopolymer interactions on emulsion-filled hydrogels: chemical, mechanical properties and microstructure Full Text
AUTORES: Silva, KCG; Bourbon, AI; Pastrana, L; Sato, ACK;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 141
AUTORES: Silva, KCG; Bourbon, AI; Pastrana, L; Sato, ACK;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 141
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: The Effect of Molecular Weight on the Antimicrobial Activity of Chitosan from Loligo opalescens for Food Packaging Applications Full Text
AUTORES: Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
AUTORES: Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
7
TÃTULO: Development of Chitosan-Based Surfaces to Prevent Single- and Dual-Species Biofilms of Staphylococcus aureus and Pseudomonas aeruginosa Full Text
AUTORES: Lima, M; Rita Teixeira Santos ; Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 14
AUTORES: Lima, M; Rita Teixeira Santos ; Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 14
8
TÃTULO: Active Carboxymethylcellulose-Based Edible Films: Influence of Free and Encapsulated Curcumin on Films' Properties
AUTORES: Bourbon, AI; Costa, MJ; Maciel, LC; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
AUTORES: Bourbon, AI; Costa, MJ; Maciel, LC; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
9
TÃTULO: Characterization of the behavior of carotenoids from pitanga (Eugenia uniflora) and buriti (Mauritia flexuosa) during microemulsion production and in a dynamic gastrointestinal system Full Text
AUTORES: Berni, P; Pinheiro, AC; Bourbon, AI; Guimaraes, M; Canniatti Brazaca, SG; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 57, NÚMERO: 2
AUTORES: Berni, P; Pinheiro, AC; Bourbon, AI; Guimaraes, M; Canniatti Brazaca, SG; Vicente, AA ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 57, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Dehydration of protein lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels Full Text
AUTORES: Bourbon, AI; Barbosa Pereira, L; Vicente, AA ; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 101
AUTORES: Bourbon, AI; Barbosa Pereira, L; Vicente, AA ; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 101