2
TÍTULO: Effect of irradiation and storage on biogenic amine contents in ripened Egyptian smoked cooked sausage  Full Text
AUTORES: Mohamed A Rabie; Abbas O Toliba;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 50, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Reduced biogenic amine contents in sauerkraut via addition of selected lactic acid bacteria  Full Text
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soher el Saidy; Ahmed A el Badawy; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 129, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Effect of gamma-irradiation upon biogenic amine formation in blue cheese during storage  Full Text
AUTORES: Rabie, MA; Siliha, HI; El Saidy, SM; El Badawy, AA; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Biogenic Amine Contents in Selected Egyptian Fermented Foods as Determined by Ion-Exchange Chromatography
AUTORES: Mohamed A Rabie; Soher Elsaidy; Ahmed Adel el Badawy; Hassan Siliha; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 74, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Effects of gamma-irradiation upon biogenic amine formation in Egyptian ripened sausages during storage  Full Text
AUTORES: Mohamed A Rabie; Hassan Siliha; Soheir El Saidy; Ahmed Adel El Badawy; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef