Sara Cristina Queiros Magalhaes
AuthID: R-000-Y0J
1
TÃTULO: Functionalization of Rhodamine Platforms with 3-Hydroxy-4-pyridinone Chelating Units and Its Fluorescence Behavior towards Fe(III) Full Text
AUTORES: Queiros, C; Vinhas, S; Oliveira, J; Leite, Andreia ; Silva, AMG ; Rangel, M ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
AUTORES: Queiros, C; Vinhas, S; Oliveira, J; Leite, Andreia ; Silva, AMG ; Rangel, M ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: Heterogeneous Streptomycin Resistance Level Among Mycobacterium tuberculosis Strains From the Same Transmission Cluster Full Text
AUTORES: Rocha, DMGC; Magalhaes, C; Ca, B; Ramos, A; Carvalho, T; Comas, I; Guimaraes, JT ; Bastos, HN ; Saraiva, M; Osorio, NS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 12
AUTORES: Rocha, DMGC; Magalhaes, C; Ca, B; Ramos, A; Carvalho, T; Comas, I; Guimaraes, JT ; Bastos, HN ; Saraiva, M; Osorio, NS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 12
3
TÃTULO: Evolution of the use of antioxidants in anti-ageing cosmetics. Antioxidants in anti-ageing cosmetics Full Text
AUTORES: Silva, S; Ferreira, M; Oliveira, AS; Magalhaes, C; Sousa, ME ; Pinto, M; Sousa Lobo, JMS ; Almeida, IF ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF COSMETIC SCIENCE, VOLUME: 41, NÚMERO: 4
AUTORES: Silva, S; Ferreira, M; Oliveira, AS; Magalhaes, C; Sousa, ME ; Pinto, M; Sousa Lobo, JMS ; Almeida, IF ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF COSMETIC SCIENCE, VOLUME: 41, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Apparent digestibility coefficients of European grain legumes in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Nile tilapia (Oreochromis niloticus) Full Text
AUTORES: Magalhaes, SCQ; Cabrita, ARJ ; Valentao, P ; Andrade, PB ; Rema, P; Maia, MRG ; Valente, LMP; Fonseca, AJM ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
AUTORES: Magalhaes, SCQ; Cabrita, ARJ ; Valentao, P ; Andrade, PB ; Rema, P; Maia, MRG ; Valente, LMP; Fonseca, AJM ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: AQUACULTURE NUTRITION, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: HPLC-DAD-ESI/MSn profiling of phenolic compounds from Lathyrus cicera L. seeds Full Text
AUTORES: Ferreres, F; Magalhaes, SCQ; Gil Izquierdo, A; Valentao, P ; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 214
AUTORES: Ferreres, F; Magalhaes, SCQ; Gil Izquierdo, A; Valentao, P ; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 214
6
TÃTULO: European marketable grain legume seeds: Further insight into phenolic compounds profiles Full Text
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Marcos Taveira; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 215
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Marcos Taveira; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca ; Patricia Valentao ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 215
7
TÃTULO: Alkaloids in the valorization of European Lupinus spp. seeds crop Full Text
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Fatima Fernandes; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca; Patricia Valentao ; Paula B Andrade;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 95
AUTORES: Sara C Q Magalhaes; Fatima Fernandes; Ana R J Cabrita ; Antonio J M Fonseca; Patricia Valentao ; Paula B Andrade;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 95
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Alkaloids in the valorization of European Lupinus spp. seeds crop Full Text
AUTORES: Magalhães, SCQ; Fernandes, F; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Valentão, P ; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 95
AUTORES: Magalhães, SCQ; Fernandes, F; Cabrita, ARJ ; Fonseca, AJM ; Valentão, P ; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Industrial Crops and Products, VOLUME: 95
9
TÃTULO: Influence of Genetic Polymorphisms in Prostaglandin E2 Pathway (COX-2/HPGD/SLCO2A1/ABCC4) on the Risk for Colorectal Adenoma Development and Recurrence after Polypectomy Full Text
AUTORES: Carina Pereira ; Sara Queiros; Ana Galaghar; Hugo Sousa; Ricardo Marcos Pinto ; Pedro Pimentel Nunes ; Catarina Brandao; Rui Medeiros ; Mario Dinis Ribeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CLINICAL AND TRANSLATIONAL GASTROENTEROLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 9
AUTORES: Carina Pereira ; Sara Queiros; Ana Galaghar; Hugo Sousa; Ricardo Marcos Pinto ; Pedro Pimentel Nunes ; Catarina Brandao; Rui Medeiros ; Mario Dinis Ribeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CLINICAL AND TRANSLATIONAL GASTROENTEROLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 9