Margarida João Ribeiro de Liz Martins
AuthID: R-000-Y6H
1
TÃTULO: Ultra-Processed Food Consumption and Its Association with Risk of Obesity, Sedentary Behaviors, and Well-Being in Adolescents Full Text
AUTORES: Machado Rodrigues, Aristides M.; Padez, Cristina; Rodrigues, Daniela; Dos Santos, Elizabete A.; Baptista, Liliana C.; Martins, Margarida Liz; Fernandes, HM;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 22
AUTORES: Machado Rodrigues, Aristides M.; Padez, Cristina; Rodrigues, Daniela; Dos Santos, Elizabete A.; Baptista, Liliana C.; Martins, Margarida Liz; Fernandes, HM;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 22
2
TÃTULO: Determinants of adherence to sustainable healthy diets among Portuguese adults
AUTORES: Ferreira, Ana Filipa; Abreu, Sandra; Martins, Margarida Liz;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NFS JOURNAL, VOLUME: 37
AUTORES: Ferreira, Ana Filipa; Abreu, Sandra; Martins, Margarida Liz;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NFS JOURNAL, VOLUME: 37
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


3
TÃTULO: The SHED Index: A Validation Study to Assess Sustainable HEalthy Diets in Portugal Full Text
AUTORES: Margarida Liz Martins; Sigal Tepper; Bebiana Marques; Sandra Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 24
AUTORES: Margarida Liz Martins; Sigal Tepper; Bebiana Marques; Sandra Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


4
TÃTULO: Food Waste Perception of Workplace Canteen Users-A Case Study Full Text
AUTORES: Pires, Iva; Machado, Jerusa; Rocha, Ada ; Liz Martins, Margarida;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Pires, Iva; Machado, Jerusa; Rocha, Ada ; Liz Martins, Margarida;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Environmental, Economic, and Nutritional Impact of Food Waste in a Portuguese University Canteen Full Text
AUTORES: Martinho, Nicol; Cheng, Liliana; Bentes, I.; Teixeira, Carlos A. A.; Silva, Sofia Sousa; Martins, Margarida Liz;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 23
AUTORES: Martinho, Nicol; Cheng, Liliana; Bentes, I.; Teixeira, Carlos A. A.; Silva, Sofia Sousa; Martins, Margarida Liz;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 14, NÚMERO: 23
6
TÃTULO: Ribeiria pholadiformis Sharpe in Ribeiro (Rostroconchia): history of the study, type-locality and unit, and the topotypical collection of the Geological Museum of Portugal [Ribeiria pholadiformis Sharpe in Ribeiro (Rostroconchia): história do estudo, localidade e unidade-tipo e a coleção topotípica inédita do Museu Geológico de Portugal]
AUTORES: Ribeiro, M; Nunes, A; Pereira, S;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Comunicacoes Geologicas, VOLUME: 108, NÚMERO: Special Issue 1
AUTORES: Ribeiro, M; Nunes, A; Pereira, S;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Comunicacoes Geologicas, VOLUME: 108, NÚMERO: Special Issue 1
INDEXADO EM:
Scopus

7
TÃTULO: A halve salt reduction intervention doesn't affect the acceptance of school lunch
AUTORES: Martins, ML; Freitas, AS;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
AUTORES: Martins, ML; Freitas, AS;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
INDEXADO EM:
WOS

8
TÃTULO: Food allergy: knowledge level of food handlers at school canteens
AUTORES: Martins, ML; Estrela, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
AUTORES: Martins, ML; Estrela, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
INDEXADO EM:
WOS

9
TÃTULO: Accuracy of portion size estimation by canteen and school staff on school meals
AUTORES: Martins, ML; Marques, AR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
AUTORES: Martins, ML; Marques, AR;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 30
INDEXADO EM:
WOS

10
TÃTULO: The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries Full Text
AUTORES: Nada Smigic; Ilija Djekic; Margarida Liz Martins; Ada Rocha ; Nikoleta Sidiropoulou; Eleni P Kalogianni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 63
AUTORES: Nada Smigic; Ilija Djekic; Margarida Liz Martins; Ada Rocha ; Nikoleta Sidiropoulou; Eleni P Kalogianni;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 63