Susana Isabel Chaves Ribeiro
AuthID: R-000-YP9
1
TÃTULO: Dried algae as potential functional ingredient in fresh cheese
AUTORES: Borges, Daniela M.; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOENGINEERING, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
AUTORES: Borges, Daniela M.; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOENGINEERING, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Exopolysaccharide (EPS) Produced by Leuconostoc mesenteroides SJC113: Characterization of Functional and Technological Properties and Application in Fat-Free Cheese
AUTORES: Juraskova, Dominika; Ribeiro, Susana C.; Bastos, Rita; Coelho, Elisabete; Coimbra, Manuel A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MACROMOL, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Juraskova, Dominika; Ribeiro, Susana C.; Bastos, Rita; Coelho, Elisabete; Coimbra, Manuel A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MACROMOL, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: An anti-listerial Lactococcus lactis strain isolated from Azorean Pico cheese produces lacticin 481
AUTORES: Susana C Ribeiro; Paula M O'Connor; Paul P Ross; Catherine Stanton; Celia C G Silva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 63
AUTORES: Susana C Ribeiro; Paula M O'Connor; Paul P Ross; Catherine Stanton; Celia C G Silva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 63