Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha
AuthID: R-001-0FT
1
TÃTULO: High-Value Compounds in Papaya By-Products (Carica papaya L. var. Formosa and Aliança): Potential Sustainable Use and Exploitation
AUTORES: Vinha, Ana F.; Costa, Anabela S. G.; Espirito Santo, Liliana; Ferreira, Diana M.; Sousa, Carla; Pinto, Edgar; Almeida, Agostinho ; Oliveira, Maria Beatriz P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
AUTORES: Vinha, Ana F.; Costa, Anabela S. G.; Espirito Santo, Liliana; Ferreira, Diana M.; Sousa, Carla; Pinto, Edgar; Almeida, Agostinho ; Oliveira, Maria Beatriz P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Bioactive Compounds and Scavenging Capacity of Adansonia digitata L. (Baobab Fruit) Pulp Extracts against ROS and RNS of Physiological Relevance
AUTORES: Vinha, Ana F.; Costa, Anabela S. G.; Pimentel, Filipa B.; Santo, Liliana Espirito; Sousa, Carla; Freitas, Marisa; Fernandes, Eduarda; Oliveira, M. Beatriz P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
AUTORES: Vinha, Ana F.; Costa, Anabela S. G.; Pimentel, Filipa B.; Santo, Liliana Espirito; Sousa, Carla; Freitas, Marisa; Fernandes, Eduarda; Oliveira, M. Beatriz P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
3
TÃTULO: Potential of Portuguese Viticulture By-Products as Natural Resources of Bioactive Compounds-Antioxidant and Antimicrobial Activities
AUTORES: Vinha, Ana F.; Sousa, Carla; Vilela, Andreia; Ferreira, Joana; Rui Medeiros ; Cerqueira, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
AUTORES: Vinha, Ana F.; Sousa, Carla; Vilela, Andreia; Ferreira, Joana; Rui Medeiros ; Cerqueira, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
4
TÃTULO: BERRIES OF SHRIMP (COREMA ALBUM): BIOLOGICAL PROPERTIES AND FUTURE FUNCTIONALITIES
AUTORES: Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha; Marta Isabel de Oliveira Soares;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Journal of Biological and Natural Sciences, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha; Marta Isabel de Oliveira Soares;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: International Journal of Biological and Natural Sciences, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Editorial: Fruits, vegetables and herbs: medicinal chemistry, metabolic and health effects
AUTORES: Silva, Branca M.; Rato, Luis; Vaz, Catia V.; Vinha, Ana; Oliveira, Maria B. P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10
AUTORES: Silva, Branca M.; Rato, Luis; Vaz, Catia V.; Vinha, Ana; Oliveira, Maria B. P. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 10
6
TÃTULO: Nutraceuticals based on Portuguese grape pomaces as a potential additive in food products Full Text
AUTORES: Ana Ferreira da Vinha; Carla Sousa e Silva; Gonçalo de Magalhães e Sousa; Carla Guimarães Moutinho; João Brenha; Ricardo Sampaio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 26
AUTORES: Ana Ferreira da Vinha; Carla Sousa e Silva; Gonçalo de Magalhães e Sousa; Carla Guimarães Moutinho; João Brenha; Ricardo Sampaio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 26
7
TÃTULO: ACACIA DEALBATA: DE ESPÉCIE INVASIVA A ESPÉCIE PROMISSORA PARA A SAÚDE PÚBLICA
AUTORES: Juliana Mateus Vieira; Carla Alexandra Lopes de Andrade de Sousa e Silva; Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: A pesquisa em saúde: desafios atuais e perspectivas futuras 2
AUTORES: Juliana Mateus Vieira; Carla Alexandra Lopes de Andrade de Sousa e Silva; Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: A pesquisa em saúde: desafios atuais e perspectivas futuras 2
8
TÃTULO: Valorization of lychee fruit peels waste for the sustainable production of value-added ingredient
AUTORES: Ana Ferreira da Vinha; Carla Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 26
AUTORES: Ana Ferreira da Vinha; Carla Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Brazilian Journal of Food Technology, VOLUME: 26
9
TÃTULO: CASCAS DE FRUTAS EXÓTICAS (LITCHI CHINENSIS E NEPHELIUM LAPPACEUM) VALORIZAÇÃO E SUSTENTABILIDADE
AUTORES: Ana Vinha; Clemente Ferchal; Carla Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Egitania Sciencia, VOLUME: 2, NÚMERO: 31
AUTORES: Ana Vinha; Clemente Ferchal; Carla Sousa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Egitania Sciencia, VOLUME: 2, NÚMERO: 31
10
TÃTULO: VALORIZAÇÃO TECNOLÓGICA DE SUB-PRODUTOS DE FRUTAS EXÓTICAS: NOVO INGREDIENTE FUNCIONAL
AUTORES: Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha; Carla Alexandra Lopes de Andrade de Sousa e Silva; Clémence Maryline Jeannine Ferchal;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sustentabilidade: Abordagem científica e de inovação tecnológica
AUTORES: Ana Cristina Mendes Ferreira da Vinha; Carla Alexandra Lopes de Andrade de Sousa e Silva; Clémence Maryline Jeannine Ferchal;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Sustentabilidade: Abordagem científica e de inovação tecnológica