Carla Maria Dias Marques de Oliveira
AuthID: R-001-ER9
1
TÃTULO: Preliminary results on the effect of 1-naphthaleneacetic acid on restoring ‘Rocha’ pear ripening treated with 1-MCP
AUTORES: Dias, C; Rodrigues, AC; Vasconcelos, MW; Ferrante, A; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 1396
AUTORES: Dias, C; Rodrigues, AC; Vasconcelos, MW; Ferrante, A; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 1396
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: A simple ultraperformance liquid chromatography mass spectrometry method for the determination of cortisol level in sea bass plasma
AUTORES: Oliveira, Carla M.; Campos, Ines; Vidigal, Susana S. M. P.; Pintado, Manuela E.; Oliveira, Catarina S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 206
AUTORES: Oliveira, Carla M.; Campos, Ines; Vidigal, Susana S. M. P.; Pintado, Manuela E.; Oliveira, Catarina S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 206
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Valorization of Spent Sugarcane Fermentation Broth as a Source of Phenolic Compounds
AUTORES: Oliveira, Carla Maria; Horta, Bruno; Leal, Tania; Pintado, Manuela; Oliveira, Catarina S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
AUTORES: Oliveira, Carla Maria; Horta, Bruno; Leal, Tania; Pintado, Manuela; Oliveira, Catarina S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Study of quinones reactions with wine nucleophiles by cyclic voltammetry Full Text
AUTORES: Oliveira, CM; Barros, AS ; Ferreira, ACS; Silva, AMS ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 211
AUTORES: Oliveira, CM; Barros, AS ; Ferreira, ACS; Silva, AMS ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 211
5
TÃTULO: The clinical practice of speech and language therapists with children with phonologically based speech sound disorders
AUTORES: Carla Oliveira; Marisa Lousada ; Luis M T Jesus;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHILD LANGUAGE TEACHING & THERAPY, VOLUME: 31, NÚMERO: 2
AUTORES: Carla Oliveira; Marisa Lousada ; Luis M T Jesus;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHILD LANGUAGE TEACHING & THERAPY, VOLUME: 31, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Unravelling chemical pathways for wine aging: Role of quinones as intermediaries on wine oxidation as "Strecker degradation reagents"
AUTORES: Antonio Cesar S Silva Ferreira; Carla Maria Oliveira; Ana Rita Monforte; Artur M S Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 250
AUTORES: Antonio Cesar S Silva Ferreira; Carla Maria Oliveira; Ana Rita Monforte; Artur M S Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 250
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Monitoring carotenoids and derived compounds in grapes and port wines: Impact on quality
AUTORES: Guedes De Pinho, P ; Martins, RC; Vivier, MA; Young, PR; Oliveira, CM; Silva Ferreira, AC;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ACS Symposium Series, VOLUME: 1134
AUTORES: Guedes De Pinho, P ; Martins, RC; Vivier, MA; Young, PR; Oliveira, CM; Silva Ferreira, AC;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: ACS Symposium Series, VOLUME: 1134
8
TÃTULO: Carotenoid profile in grapes related to aromatic compounds in wines from Douro Region Full Text
AUTORES: Oliveira, C; Barbosa, A; Ferreira, ACS ; Guerra, J; de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 71, NÚMERO: 1
AUTORES: Oliveira, C; Barbosa, A; Ferreira, ACS ; Guerra, J; de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 71, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Effect of some viticultural parameters on the grape carotenoid profile Full Text
AUTORES: Oliveira, C; Ferreira, AC ; Costa, P; Guerra, J; De Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 52, NÚMERO: 13
AUTORES: Oliveira, C; Ferreira, AC ; Costa, P; Guerra, J; De Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 52, NÚMERO: 13
10
TÃTULO: Carotenoid compounds in grapes and their relationship to plant water status Full Text
AUTORES: Oliveira, C; Ferreira, ACS ; Pinto, MM; Hogg, T ; Alves, F; de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 20
AUTORES: Oliveira, C; Ferreira, ACS ; Pinto, MM; Hogg, T ; Alves, F; de Pinho, PG ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 20