Joao Jorge Mestre Dias
AuthID: R-001-F1H
1
TÃTULO: Influence of cocoa origin on the nutritional characterization of chocolate Full Text
AUTORES: Panda, Antonio; Alvarenga, Nuno; da Silva, Joao Lita; Partidario, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
AUTORES: Panda, Antonio; Alvarenga, Nuno; da Silva, Joao Lita; Partidario, Ana; Lageiro, Manuela; Roseiro, Cristina; Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: The use of cheese from Alentejo in Portuguese gastronomy: A travel through history
AUTORES: Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 29
AUTORES: Dias, Joao;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 29
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Impact of olive oil usage on physical properties of chocolate fillings Full Text
AUTORES: Dias, JM; Almeida, M. F. ; Adikevicius, D; Andzevicius, P; Alvarenga, NB;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 67, NÚMERO: 3
AUTORES: Dias, JM; Almeida, M. F. ; Adikevicius, D; Andzevicius, P; Alvarenga, NB;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: GRASAS Y ACEITES, VOLUME: 67, NÚMERO: 3