1
TÍTULO: Evaluation of the potential of squash pumpkin by-products (seeds and shell) as sources of antioxidant and bioactive compounds  Full Text
AUTORES: Saavedra, MJ ; Aires, A ; Dias, C; Almeida, JA; De Vasconcelos, MCBM; Santos, P; Rosa, EA;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Assessing genetic diversity in landraces of Cucurbita spp. using a morphological and molecular approaches
AUTORES: Sandra Martins; Olinda Pinto Carnide; Carlos Ribeiro de Carvalho; Valdemar Carnide;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 4th International Conference on Agriculture and Horticulture (AGRI) in AGRICULTURE AND CLIMATE CHANGE - ADAPTING CROPS TO INCREASED UNCERTAINTY (AGRI 2015), VOLUME: 29
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 4
3
TÍTULO: Early embryonic development and indicators of early embryonic death in Asinina de Miranda jennies (Equus asinus)  Full Text
AUTORES: Moreira, J; Quaresma, M; Martins, SR; Bastos B de Carvalho; Payan Carreira, R;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 19th Annual Conference of the European-Society-for-Domestic-Animal-Reproduction (ESDAR) in REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, VOLUME: 50
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Study of composition, stabilization and processing of wheat germ and maize industrial by-products  Full Text
AUTORES: de Vasconcelos, MCBM; Bennett, R; Castro, C ; Cardoso, P; Saavedra, MJ ; Rosa, EA ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 42, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
8
TÍTULO: Industrial processing effects on chestnut fruits (Castanea sativa Mill.) 3. Minerals, free sugars, carotenoids and antioxidant vitamins  Full Text
AUTORES: Maria do Carmo M de Vasconcelos; Fernando Nunes ; Cristina G Garcia Viguera; Richard N Bennett; Eduardo A S Rosa ; Jorge V Ferreira Cardoso ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 29
9
TÍTULO: Industrial Processing of Chestnut Fruits (Castanea sativa Mill.) - Effects on Nutrients and Phytochemicals  Full Text
AUTORES: De Vasconcelos, MC; Bennett, R; Rosa, E ; Ferreira Cardoso, JV ; Nunes, F ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 1st European Congress on Chestnut - Castanea in I EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT - CASTANEA 2009, VOLUME: 866, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20