Andrew A. Wilbey
AuthID: R-00F-NRD
1
TÃTULO: Milk oligosaccharides: A review Full Text
AUTORES: Diana L Oliveira; Andrew A Wilbey; Alistair S Grandison; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 68, NÚMERO: 3
AUTORES: Diana L Oliveira; Andrew A Wilbey; Alistair S Grandison; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 68, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: In vitro evaluation of the fermentation properties and potential prebiotic activity of caprine cheese whey oligosaccharides in batch culture systems Full Text
AUTORES: Diana L Oliveira; Adele Costabile; Andrew A Wilbey; Alistair S Grandison; Duarte, Luis C ; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: BIOFACTORS, VOLUME: 38, NÚMERO: 6
AUTORES: Diana L Oliveira; Adele Costabile; Andrew A Wilbey; Alistair S Grandison; Duarte, Luis C ; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: BIOFACTORS, VOLUME: 38, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Serpa cheese: Technological, biochemical and microbiological characterisation of a PDO ewe's milk cheese coagulated with Cynara cardunculus L.
AUTORES: Roseiro, LB; Wilbey, RA; Barbosa, M;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LAIT, VOLUME: 83, NÚMERO: 6
AUTORES: Roseiro, LB; Wilbey, RA; Barbosa, M;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LAIT, VOLUME: 83, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Cheesemaking with vegetable coagulants - the use of Cynara L. for the production of ovine milk cheeses Full Text
AUTORES: Roseiro, LB; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
AUTORES: Roseiro, LB; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
5
TÃTULO: Evaluation of Serpa cheese proteolysis by nitrogen content and capillary zone electrophoresis Full Text
AUTORES: Roseiro, LB; Garcia Risco, M; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
AUTORES: Roseiro, LB; Garcia Risco, M; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2