1
TÍTULO: Milk oligosaccharides: A review  Full Text
AUTORES: Diana L Oliveira; Andrew A Wilbey; Alistair S Grandison; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 68, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Cheesemaking with vegetable coagulants - the use of Cynara L. for the production of ovine milk cheeses  Full Text
AUTORES: Roseiro, LB; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Evaluation of Serpa cheese proteolysis by nitrogen content and capillary zone electrophoresis  Full Text
AUTORES: Roseiro, LB; Garcia Risco, M; Barbosa, M; Ames, JM; Wilbey, RA;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef