Dominique M. R. Georget
AuthID: R-00F-SBA
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TÃTULO: Traditional and industrial oven-dry processing of olive fruits: influence on textural properties, cell wall polysaccharide composition, and enzymatic activity Full Text
AUTORES: Susana M Cardoso ; Isabel Mafra ; Ana Reis ; Antonio S Barros ; Claudia Nunes ; Dominique M R Georget; Andrew C Smith; Jorge Saraiva ; Keith W Waldron; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 229, NÚMERO: 3
AUTORES: Susana M Cardoso ; Isabel Mafra ; Ana Reis ; Antonio S Barros ; Claudia Nunes ; Dominique M R Georget; Andrew C Smith; Jorge Saraiva ; Keith W Waldron; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 229, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Effect of dry-salt processing on the textural properties and cell wall polysaccharides of cv. Thasos black olives Full Text
AUTORES: Susana M Cardoso ; Isabel Mafra ; Ana Reis ; Dominique M R Georget; Andrew C Smith; Keith W Waldron; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 12
AUTORES: Susana M Cardoso ; Isabel Mafra ; Ana Reis ; Dominique M R Georget; Andrew C Smith; Keith W Waldron; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 88, NÚMERO: 12