G. P. Aurrekoetxea
AuthID: R-00F-W2C
1
TÃTULO: Preparation and Characterization of Antimicrobial Films Based on Chitosan for Active Food Packaging Applications Full Text
AUTORES: Lago, MA; Sendon, R; Rodriguez Bernaldo de Quiros, ARB; Sanches Silva, A; Costa, HS; Sanchez Machado, DI; Soto Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP; Torrieri, E; Lopez Cervantes, J; Paseiro, P;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
AUTORES: Lago, MA; Sendon, R; Rodriguez Bernaldo de Quiros, ARB; Sanches Silva, A; Costa, HS; Sanchez Machado, DI; Soto Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP; Torrieri, E; Lopez Cervantes, J; Paseiro, P;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 7, NÚMERO: 10
2
TÃTULO: CHARACTERIZATION OF CHITOSAN MEANT FOR ANTIMICROBIAL FOOD PACKAGING
AUTORES: Sendon, R; Rodriguez Bernaldo De Quiros, ARB; Bueno Solano, C; Pereira, D; Sanches Silva, A ; Costa, HS ; Sanchez Machado, DI; Soto Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP; Lopez Cervantes, J; Paseiro, P;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 23, NÚMERO: SUPPL.
AUTORES: Sendon, R; Rodriguez Bernaldo De Quiros, ARB; Bueno Solano, C; Pereira, D; Sanches Silva, A ; Costa, HS ; Sanchez Machado, DI; Soto Valdez, HS; Angulo, I; Aurrekoetxea, GP; Lopez Cervantes, J; Paseiro, P;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 23, NÚMERO: SUPPL.
INDEXADO EM: Scopus WOS