Ana Cristina dos Prazeres Pedro Figueiredo
AuthID: R-001-JWX
1
TÃTULO: Simple processes for contamination removal in cheesemaking wastewater: CaCO3, Mg(OH)(2), FeSO4 and FeCl3 Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Flavia Fernandes; Silvana Luz; Eliana Jeronimo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana R Prazeres; Flavia Fernandes; Silvana Luz; Eliana Jeronimo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Contamination reduction of real olive oil mill wastewater using innovative acid and basic chemical precipitation processes
AUTORES: Prazeres, AR; Afonso, A; Guerreiro, R; Jeronimo, E;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
AUTORES: Prazeres, AR; Afonso, A; Guerreiro, R; Jeronimo, E;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Treatment of vinasse from sugarcane ethanol industry: H2SO4, NaOH and Ca(OH)(2) precipitations, FeCl3 coagulation-flocculation and atmospheric CO2 carbonation Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Joao Lelis; Junia Alves Ferreira; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
AUTORES: Ana R Prazeres; Joao Lelis; Junia Alves Ferreira; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 7, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Treatment of slaughterhouse wastewater by acid precipitation (H2SO4, HCl and HNO3) and oxidation (Ca(ClO)(2), H2O2 and CaO2) Full Text
AUTORES: Prazeres, AR; Fernandes, F; Madeira, L; Luz, S; Albuquerque, A ; Simoes, R; Beltran, F; Jeronimo, E; Rivas, J;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 250
AUTORES: Prazeres, AR; Fernandes, F; Madeira, L; Luz, S; Albuquerque, A ; Simoes, R; Beltran, F; Jeronimo, E; Rivas, J;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, VOLUME: 250
5
TÃTULO: Hydroponic System: A Promising Biotechnology for Food Production and Wastewater Treatment
AUTORES: Ana R. Prazeres; António Albuquerque ; Silvana Luz; Eliana Jerónimo; Fátima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Biosynthesis
AUTORES: Ana R. Prazeres; António Albuquerque ; Silvana Luz; Eliana Jerónimo; Fátima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Biosynthesis
6
TÃTULO: The Volatile Composition of Portuguese Propolis Towards its Origin Discrimination Full Text
AUTORES: Soraia I Falcao; cristina freire ; Cristina C Figueiredo; Miguel Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: RECORDS OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
AUTORES: Soraia I Falcao; cristina freire ; Cristina C Figueiredo; Miguel Vilas Boas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: RECORDS OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 10, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Agricultural reuse of cheese whey wastewater treated by NaOH precipitation for tomato production under several saline conditions and sludge management Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Maria Adelaide Almeida; Manuel Patanita; Jose Dores; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 167
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Maria Adelaide Almeida; Manuel Patanita; Jose Dores; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 167
8
TÃTULO: Sustainable treatment of different high-strength cheese whey wastewaters: an innovative approach for atmospheric CO2 mitigation and fertilizer production Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Ursula Paulo; Filipa Ruas; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 23, NÚMERO: 13
AUTORES: Ana R Prazeres; Javier Rivas; Ursula Paulo; Filipa Ruas; Fatima Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH, VOLUME: 23, NÚMERO: 13
9
TÃTULO: Reuse of pretreated cheese whey wastewater for industrial tomato production (Lycopersicon esculentum Mill.) Full Text
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 140
AUTORES: Ana R Prazeres; Fatima Carvalho; Javier Rivas; Manuel Patanita; Jose Dores;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AGRICULTURAL WATER MANAGEMENT, VOLUME: 140
10
TÃTULO: Cheese whey wastewater: Characterization and treatment Full Text
AUTORES: Fatima Carvalho ; Ana R Prazeres; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 445
AUTORES: Fatima Carvalho ; Ana R Prazeres; Javier Rivas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 445