1
TÍTULO: Improvement of lipid profile by probiotic/protective cultures: study in a non-carcinogenic small intestinal cell model
AUTORES: Mario Gorenjak; Lidija Gradisnik; Martin Trapecar; Mauro Pistello; Carina Pinto Kozmus; Dejan Skorjanc; Pavel Skok; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: NEW MICROBIOLOGICA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
2
TÍTULO: Bioaccessibility of Hg, Cd and As in cooked black scabbard fish and edible crab  Full Text
AUTORES: Ana Luisa Maulvault; Raquel Machado; Claudia Afonso; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes ; Ines Coelho; Tomaz Langerholc; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 83
3
TÍTULO: New tools to assess toxicity, bioaccessibility and uptake of chemical contaminants in meat and seafood  Full Text
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 40