Tomaz Langerholc
AuthID: R-00F-YCN
1
TÃTULO: Improvement of lipid profile by probiotic/protective cultures: study in a non-carcinogenic small intestinal cell model
AUTORES: Mario Gorenjak; Lidija Gradisnik; Martin Trapecar; Mauro Pistello; Carina Pinto Kozmus; Dejan Skorjanc; Pavel Skok; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: NEW MICROBIOLOGICA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
AUTORES: Mario Gorenjak; Lidija Gradisnik; Martin Trapecar; Mauro Pistello; Carina Pinto Kozmus; Dejan Skorjanc; Pavel Skok; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: NEW MICROBIOLOGICA, VOLUME: 37, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Bioaccessibility of Hg, Cd and As in cooked black scabbard fish and edible crab Full Text
AUTORES: Ana Luisa Maulvault; Raquel Machado; Claudia Afonso; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes ; Ines Coelho; Tomaz Langerholc; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 11
AUTORES: Ana Luisa Maulvault; Raquel Machado; Claudia Afonso; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes ; Ines Coelho; Tomaz Langerholc; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: New tools to assess toxicity, bioaccessibility and uptake of chemical contaminants in meat and seafood Full Text
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2
AUTORES: Antonio Marques; Helena Maria Lourenco; Maria Leonor Nunes; Cristina Roseiro; Carlos Santos; Alejandro Barranco; Sandra Rainieri; Tomaz Langerholc; Avrelija Cencic;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 44, NÚMERO: 2