Ines Quelhas
AuthID: R-00F-YFE
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TÃTULO: Effect of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and sensory quality of pan-fried beef Full Text
AUTORES: Quelhas, I; Petisca, C; Viegas, O ; Melo, A; Pinho, O ; Ferreira, IMPLVO ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1
AUTORES: Quelhas, I; Petisca, C; Viegas, O ; Melo, A; Pinho, O ; Ferreira, IMPLVO ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 122, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Comparative study of phytochemicals and antioxidant potential of wild edible mushroom caps and stipes Full Text
AUTORES: Barbara Ribeiro; Rosario Lopes; Paula B Andrade ; Rosa M Seabra; Rui F Goncalves; Paula Baptista ; Ines Quelhas; Patricia Valentao ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 110, NÚMERO: 1
AUTORES: Barbara Ribeiro; Rosario Lopes; Paula B Andrade ; Rosa M Seabra; Rui F Goncalves; Paula Baptista ; Ines Quelhas; Patricia Valentao ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 110, NÚMERO: 1