Rosario B. Lo Curto
AuthID: R-00F-YFP
1
TÃTULO: Profiling selected phytochemicals and nutrients in different tissues of the multipurpose tree Moringa oleifera L., grown in Ghana Full Text
AUTORES: Newton K Amaglo; Richard N Bennett; Rosario B Lo Curto; Eduardo A S Rosa ; Vincenzo Lo Turco; Angela Giuffrida; Alberto Lo Curto; Francesco Crea; Gladys M Timpo;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 122, NÚMERO: 4
AUTORES: Newton K Amaglo; Richard N Bennett; Rosario B Lo Curto; Eduardo A S Rosa ; Vincenzo Lo Turco; Angela Giuffrida; Alberto Lo Curto; Francesco Crea; Gladys M Timpo;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 122, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Anatomical, Chemical, and Biochemical Characterization of Cladodes from Prickly Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] Full Text
AUTORES: Giovanna Ginestra; Mary L Parker; Richard N Bennett; Jim Robertson; Giuseppina Mandalari; Arjan Narbad; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Craig B Faulds; Keith W Waldron;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 21
AUTORES: Giovanna Ginestra; Mary L Parker; Richard N Bennett; Jim Robertson; Giuseppina Mandalari; Arjan Narbad; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Craig B Faulds; Keith W Waldron;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 57, NÚMERO: 21
3
TÃTULO: Enzymatic hydrolysis of flavonoids and pectic oligosaccharides from bergamot (Citrus bergamia Risso) Peel Full Text
AUTORES: Giuseppina Mandalari; Richard N Bennett; Andrew R Kirby; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Keith W Waldron; Craig B Faulds;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 54, NÚMERO: 21
AUTORES: Giuseppina Mandalari; Richard N Bennett; Andrew R Kirby; Rosario B Lo Curto; Giuseppe Bisignano; Keith W Waldron; Craig B Faulds;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 54, NÚMERO: 21