1
TÍTULO: Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu  Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B D E de Almeida E Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Raspberry (Rubus idaeus L.) wine: Yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds  Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Mar Vilanova; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.)  Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Giuliano Dragone ; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 143, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef