Whasley F. Duarte
AuthID: R-00F-YH9
1
TÃTULO: Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbu Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B D E de Almeida E Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 10
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B D E de Almeida E Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 10
2
TÃTULO: Raspberry (Rubus idaeus L.) wine: Yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Mar Vilanova; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
AUTORES: Whasley F Duarte; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Mar Vilanova; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.) Full Text
AUTORES: Whasley F Duarte; Giuliano Dragone ; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 143, NÚMERO: 3
AUTORES: Whasley F Duarte; Giuliano Dragone ; Disney R Dias; Jose M Oliveira ; Jose A Teixeira ; Joao B A E Almeida e Silva; Rosane F Schwan;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 143, NÚMERO: 3