Baudilio Herrero
AuthID: R-00F-ZV1
1
TÃTULO: By-product of Lavandula latifolia essential oil distillation as source of antioxidants Full Text
AUTORES: Inés Méndez-Tovar; Baudilio Herrero; Silvia Pérez-Magariño; José Alberto Pereira; Carmen C Asensio-S.-Manzanera;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Journal of Food and Drug Analysis, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
AUTORES: Inés Méndez-Tovar; Baudilio Herrero; Silvia Pérez-Magariño; José Alberto Pereira; Carmen C Asensio-S.-Manzanera;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Journal of Food and Drug Analysis, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Antioxidant activity of twenty wild Spanish Thymus mastichina L. populations and its relation with their chemical composition Full Text
AUTORES: Teresa Delgado; Pilar Marinero; Carmen Asensio S Manzanera, MC; Carmen Asensio; Baudilio Herrero; Jose Alberto Pereira; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
AUTORES: Teresa Delgado; Pilar Marinero; Carmen Asensio S Manzanera, MC; Carmen Asensio; Baudilio Herrero; Jose Alberto Pereira; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 57, NÚMERO: 1