Paula Manuela Castro Cardoso Pereira
AuthID: R-001-K81
1
TÃTULO: The effects of melatonin and magnesium in a novel supplement delivery system on sleep scores, body composition and metabolism in otherwise healthy individuals with sleep disturbances Full Text
AUTORES: Carlos, Rafael M.; Matias, Catarina N.; Cavaca, Margarida L.; Cardoso, Sofia; Santos, DA ; Giro, Rita; Vaz, Joao R.; Pereira, Paula; Vicente, Filipa; Leonardo Mendonca, Roberto C.; Ganhao Arranhado, Susana; Santos, Heitor O.; Reiter, Russel J.; Teixeira, Filipe J.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHRONOBIOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 41, NÚMERO: 6
AUTORES: Carlos, Rafael M.; Matias, Catarina N.; Cavaca, Margarida L.; Cardoso, Sofia; Santos, DA ; Giro, Rita; Vaz, Joao R.; Pereira, Paula; Vicente, Filipa; Leonardo Mendonca, Roberto C.; Ganhao Arranhado, Susana; Santos, Heitor O.; Reiter, Russel J.; Teixeira, Filipe J.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHRONOBIOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 41, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: Mediterranean Dietary Pattern for Healthy and Active Aging: A Narrative Review of an Integrative and Sustainable Approach
AUTORES: Dobroslavska, Polina; Silva, Maria Leonor; Vicente, Filipa; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
AUTORES: Dobroslavska, Polina; Silva, Maria Leonor; Vicente, Filipa; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: Pork Meat Composition and Health: A Review of the Evidence
AUTORES: Vicente, Filipa; Pereira, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Vicente, Filipa; Pereira, Paula C.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
4
TÃTULO: Lower calcium and iron intake in adolescent gymnasts: A case of concern for youth sports nutrition Full Text
AUTORES: Vicente, Filipa; Holanda, Marcela; Ramalho, Renata; Mendes, Joa ; Marques Vidal, Pedro; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRITION, VOLUME: 110
AUTORES: Vicente, Filipa; Holanda, Marcela; Ramalho, Renata; Mendes, Joa ; Marques Vidal, Pedro; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRITION, VOLUME: 110
5
TÃTULO: Meat Consumption and Availability for Its Reduction by Health and Environmental Concerns: A Pilot Study
AUTORES: Turnes, Andrea; Pereira, Paula; Cid, Helena; Valente, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 14
AUTORES: Turnes, Andrea; Pereira, Paula; Cid, Helena; Valente, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 14
6
TÃTULO: Nutritional senolytics and senomorphics: Implications to immune cells metabolism and aging – from theory to practice
AUTORES: Luís, C; Maduro, AT; Pereira, P; Mendes, JJ; Soares, R ; Ramalho, R;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Nutrition, VOLUME: 9
AUTORES: Luís, C; Maduro, AT; Pereira, P; Mendes, JJ; Soares, R ; Ramalho, R;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Nutrition, VOLUME: 9
7
TÃTULO: Nutritional senolytics and senomorphics: Implications to immune cells metabolism and aging - from theory to practice
AUTORES: Luis, Carla; Maduro, Ana T.; Pereira, Paula; Mendes, Jose Joao; Soares, Raquel ; Ramalho, Renata;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
AUTORES: Luis, Carla; Maduro, Ana T.; Pereira, Paula; Mendes, Jose Joao; Soares, Raquel ; Ramalho, Renata;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
INDEXADO EM: WOS Unpaywall
8
TÃTULO: Development and Validation of an Anthropometric Equation to Predict Fat Mass Percentage in Professional and Semi-Professional Male Futsal Players Full Text
AUTORES: Giro, Rita; Matias, Catarina N.; Campa, Francesco; Santos, DA ; Cavaca, Margarida L.; Duque, Pedro; Oliveira, Marco; Matos, Nuno; Vicente, Filipa; Pereira, Paula; Santos, Heitor O.; Tinsley, Grant M.; Teixeira, Filipe J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 21
AUTORES: Giro, Rita; Matias, Catarina N.; Campa, Francesco; Santos, DA ; Cavaca, Margarida L.; Duque, Pedro; Oliveira, Marco; Matos, Nuno; Vicente, Filipa; Pereira, Paula; Santos, Heitor O.; Tinsley, Grant M.; Teixeira, Filipe J.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 21
9
TÃTULO: Meat nutritive value and human health
AUTORES: Pereira, PC; Vicente, F;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics, Second Edition
AUTORES: Pereira, PC; Vicente, F;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: New Aspects of Meat Quality: From Genes to Ethics, Second Edition
10
TÃTULO: Association between dietary inflammatory index and periodontitis: A cross-sectional and mediation analysis Full Text
AUTORES: Machado, V; Botelho, J; Viana, J; Pereira, P; Lopes, LB; Luis Proença ; Delgado, AS; Mendes, JJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Nutrients, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
AUTORES: Machado, V; Botelho, J; Viana, J; Pereira, P; Lopes, LB; Luis Proença ; Delgado, AS; Mendes, JJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Nutrients, VOLUME: 13, NÚMERO: 4