Juli?N C. Rivas-Gonzalo
AuthID: R-00G-2MY
1
TÃTULO: Effect of flavonols on wine astringency and their interaction with human saliva Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
2
TÃTULO: Characterization of Sensory Properties of Flavanols-A Molecular Dynamic Approach
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: New Anthocyanin-Human Salivary Protein Complexes Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
4
TÃTULO: Thermodynamic and Kinetic Properties of a New Myrtillin–Vescalagin Hybrid Pigment Full Text
AUTORES: Ignacio García-Estévez; Raquel Gavara; Cristina Alcalde-Eon; Julián C Rivas-Gonzalo; Stéphane Quideau; Teresa T Escribano-Bailón; Fernando Pina;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 61, NÚMERO: 47
AUTORES: Ignacio García-Estévez; Raquel Gavara; Cristina Alcalde-Eon; Julián C Rivas-Gonzalo; Stéphane Quideau; Teresa T Escribano-Bailón; Fernando Pina;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 61, NÚMERO: 47
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÃTULO: Identification of anthocyanin-flavanol pigments in red wines by NMR and mass spectrometry Full Text
AUTORES: Mateus, N ; Silva, AMS ; Santos Buelga, C; Rivas Gonzalo, JC; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 7
AUTORES: Mateus, N ; Silva, AMS ; Santos Buelga, C; Rivas Gonzalo, JC; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 7