2
TÍTULO: Characterization of Sensory Properties of Flavanols-A Molecular Dynamic Approach
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 45
3
TÍTULO: New Anthocyanin-Human Salivary Protein Complexes  Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 68
4
TÍTULO: Thermodynamic and Kinetic Properties of a New Myrtillin–Vescalagin Hybrid Pigment  Full Text
AUTORES: Ignacio García-Estévez; Raquel Gavara; Cristina Alcalde-Eon; Julián C Rivas-Gonzalo; Stéphane Quideau; Teresa T Escribano-Bailón; Fernando Pina;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: J. Agric. Food Chem. - Journal of Agricultural and Food Chemistry, VOLUME: 61, NÚMERO: 47
INDEXADO EM: CrossRef
5
TÍTULO: Identification of anthocyanin-flavanol pigments in red wines by NMR and mass spectrometry  Full Text
AUTORES: Mateus, N ; Silva, AMS ; Santos Buelga, C; Rivas Gonzalo, JC; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 50, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 162