Catarina L. Ara?Jo-Silva
AuthID: R-00G-QEY
1
TÃTULO: A high-throughput analytical strategy based on QuEChERS-dSPE/HPLC-DAD-ESI-MSn to establish the phenolic profile of tropical fruits Full Text
AUTORES: Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 98
AUTORES: Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 98
2
TÃTULO: Evaluation of the Occurrence of Phthalates in Plastic Materials Used in Food Packaging
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, CL; Algarra, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, CL; Algarra, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Comprehensive Insight from Phthalates Occurrence: From Health Outcomes to Emerging Analytical Approaches
AUTORES: Luis, C; Algarra, M; Camara, JS ; Perestrelo, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOXICS, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
AUTORES: Luis, C; Algarra, M; Camara, JS ; Perestrelo, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TOXICS, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: An integrative approach based on GC-qMS and NMR metabolomics data as a comprehensive strategy to search potential breast cancer biomarkers Full Text
AUTORES: Silva, CL; Perestrelo, R; Capelinha, F; Tomas, H; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: METABOLOMICS, VOLUME: 17, NÚMERO: 8
AUTORES: Silva, CL; Perestrelo, R; Capelinha, F; Tomas, H; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: METABOLOMICS, VOLUME: 17, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Polyphenols, biogenic amines and amino acids patterns in Verdelho wines according to vintage Full Text
AUTORES: Perestrelo, R ; Bordiga, M; Locatelli, M; Silva, C; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 153
AUTORES: Perestrelo, R ; Bordiga, M; Locatelli, M; Silva, C; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 153
6
TÃTULO: Exploring the potential of wine industry by-products as source of additives to improve the quality of aquafeed
AUTORES: Jose S Camara ; Silvia Lourenco; Catarina Silva; Andre Lopes; Carlos Andrade; Rosa Perestrelo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 155
AUTORES: Jose S Camara ; Silvia Lourenco; Catarina Silva; Andre Lopes; Carlos Andrade; Rosa Perestrelo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 155
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: An Approach of the Madeira Wine Chemistry
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, C; Goncalves, C; Castillo, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
AUTORES: Perestrelo, R ; Silva, C; Goncalves, C; Castillo, M; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Lipid biosignature of breast cancer tissues by matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry Full Text
AUTORES: Silva, CL; Perestrelo, R ; Sousa Ferreira, I; Capelinha, F; Camara, JS ; Petkovic, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BREAST CANCER RESEARCH AND TREATMENT, VOLUME: 182, NÚMERO: 1
AUTORES: Silva, CL; Perestrelo, R ; Sousa Ferreira, I; Capelinha, F; Camara, JS ; Petkovic, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BREAST CANCER RESEARCH AND TREATMENT, VOLUME: 182, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Application of Quality-by-Design Approach in the Analytical Method Development for Quantification of Sugars in Sugarcane Honey by Reversed-Phase Liquid Chromatography Full Text
AUTORES: Silva, P; Silva, CL; Perestrelo, R ; Nunes, FM ; C?mara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: Silva, P; Silva, CL; Perestrelo, R ; Nunes, FM ; C?mara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
10
TÃTULO: Geographical differentiation of apple ciders based on volatile fingerprint Full Text
AUTORES: Sousa, A; Vareda, J; Pereira, R; Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 137
AUTORES: Sousa, A; Vareda, J; Pereira, R; Silva, C; Camara, JS ; Perestrelo, R ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 137