1
TÍTULO: Alternative lime pretreatment of corn stover for second-generation bioethanol production
AUTORES: Iria Fírvida; Pablo G Del Río; Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gil Garrote; Aloia Romaní;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Agronomy, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 9
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2
TÍTULO: The application of supercritical fluids technology to recover healthy valuable compounds from marine and agricultural food processing by-products: A review
AUTORES: Jianjun Zhou; Beatriz Gullón; Min Wang; Patricia Gullón; José M Lorenzo; Francisco J Barba;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Processes, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 41
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TÍTULO: Edible mushrooms as functional ingredients for development of healthier and more sustainable muscle foods: A flexitarian approach  Full Text
AUTORES: Arun K Das; Pramod K Nanda; Premanshu Dandapat; Samiran Bandyopadhyay; Patricia Gullón; Gopalan Krishnan Sivaraman; David Julian McClements; Beatriz Gullón; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Molecules, VOLUME: 26, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 87
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4
TÍTULO: Green sustainable process to revalorize purple corn cobs within a biorefinery frame: Co-production of bioactive extracts
AUTORES: Patricia Gullón; Gemma Eibes; José M Lorenzo; Noelia Pérez Rodríguez; Thelmo A Lú Chau; Beatriz Gullón;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Science of the Total Environment, VOLUME: 709
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 26
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5
TÍTULO: Seaweeds as promising resource of bioactive compounds: Overview of novel extraction strategies and design of tailored meat products
AUTORES: Beatriz Gullón; Mohammed Gagaoua; Francisco J Barba; Patricia Gullón; Wangang Zhang; José M Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 100
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 132
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6
TÍTULO: Effect of the formulation parameters on the absorption capacity of smart lignin-hydrogels
AUTORES: Amaia Morales; Jalel Labidi; Patricia Gullón;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: European Polymer Journal, VOLUME: 129
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 25
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7
TÍTULO: Assessment of green approaches for the synthesis of physically crosslinked lignin hydrogels
AUTORES: Amaia Morales; Jalel Labidi; Patricia Gullón;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Journal of Industrial and Engineering Chemistry, VOLUME: 81
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 43
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8
TÍTULO: Tomato as potential source of natural additives for meat industry. A review
AUTORES: Rubén Domínguez; Patricia Gullón; Mirian Pateiro; Paulo E S Munekata; Wangang Zhang; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 122
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9
TÍTULO: Value-added compound recovery from invasive forest for biofunctional applications: Eucalyptus species as a case study  Full Text
AUTORES: Patricia Gullón; Beatriz Gullón; Gonzalo Astray; Paulo E S Munekata; Mirian Pateiro; José Manuel Lorenzo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Molecules, VOLUME: 25, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 8
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10
TÍTULO: A whole-slurry fermentation approach to high-solid loading for bioethanol production from corn stover
AUTORES: Pablo G Del Río; Patricia Gullón; Rebelo F.R.; Aloia Romaní; Gil Garrote; Beatriz Gullón;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Agronomy, VOLUME: 10, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 18
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