Ines Jabeur
AuthID: R-00H-432
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TÃTULO: Optimization of heat- and ultrasound-assisted extraction of anthocyanins from Hibiscus sabdariffa calyces for natural food colorants Full Text
AUTORES: Jose Pinela ; Prieto, MA; Eliana Pereira; Ines Jabeur; Maria Filomena Barreiro; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 275
AUTORES: Jose Pinela ; Prieto, MA; Eliana Pereira; Ines Jabeur; Maria Filomena Barreiro; Lillian Barros; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 275
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TÃTULO: Contribution of the phenolic composition to the antioxidant, anti- inflammatory and antitumor potential of Equisetum giganteum L-and Tilia platyphyllos Scop.
AUTORES: Ines Jabeur; Natalia Martins ; Lillian Barros; Ricardo C Calhelha; Josiana Vaz; Lotfi Achour; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
AUTORES: Ines Jabeur; Natalia Martins ; Lillian Barros; Ricardo C Calhelha; Josiana Vaz; Lotfi Achour; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
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TÃTULO: Hibiscus sabdariffa L. as a source of nutrients, bioactive compounds and colouring agents Full Text
AUTORES: Ines Jabeur; Eliana Pereira; Lillian Barros; Ricardo C Calhelha; Marina Sokovic; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 100
AUTORES: Ines Jabeur; Eliana Pereira; Lillian Barros; Ricardo C Calhelha; Marina Sokovic; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 100
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TÃTULO: Bioactive properties and functional constituents of Hypericum androsaemum L: A focus on the phenolic profile Full Text
AUTORES: Ines Jabeur; Flavia Tobaldini; Natalia Martins ; Lillian Barros; Ivone Martins; Ricardo C Calhelha; Mariana Henriques; Sonia Silva; Lotfi Achour; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 89
AUTORES: Ines Jabeur; Flavia Tobaldini; Natalia Martins ; Lillian Barros; Ivone Martins; Ricardo C Calhelha; Mariana Henriques; Sonia Silva; Lotfi Achour; Celestino Santos Buelga; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 89