Joanna Suliburska
AuthID: R-00H-GPE
1
TÃTULO: Fat Oxidation of Fatty Fish vs. Meat Meal Diets Under in vitro Standardized Semi-Dynamic Gastric Digestion
AUTORES: Harahap, Iskandar Azmy; Sobral, Maria Madalena C.; Susana Casal ; Pinho, Susana C. M.; Faria, Miguel A.; Suliburska, Joanna; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
AUTORES: Harahap, Iskandar Azmy; Sobral, Maria Madalena C.; Susana Casal ; Pinho, Susana C. M.; Faria, Miguel A.; Suliburska, Joanna; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN NUTRITION, VOLUME: 9
2
TÃTULO: Safeness of Diets Based on Gluten-Free Buckwheat Bread Enriched with Seeds and Nuts-Effect on Oxidative and Biochemical Parameters in Rat Serum Full Text
AUTORES: Michal Swieca; Julita Regula; Joanna Suliburska; Urszula Zlotek; Urszula Gawlik Dziki; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Michal Swieca; Julita Regula; Joanna Suliburska; Urszula Zlotek; Urszula Gawlik Dziki; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Delphinidin-3-O-glucoside inhibits angiogenesis via VEGFR2 downregulation and migration through actin disruption Full Text
AUTORES: Olga Viegas ; Miguel A Faria; Joana B Sousa; Martin Vojtek; Salome Goncalves Monteiro; Joanna Suliburska; Carmen Diniz ; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 54
AUTORES: Olga Viegas ; Miguel A Faria; Joana B Sousa; Martin Vojtek; Salome Goncalves Monteiro; Joanna Suliburska; Carmen Diniz ; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 54
4
TÃTULO: New insights into the antiangiogenic and proangiogenic properties of dietary polyphenols Full Text
AUTORES: Carmen Diniz ; Joanna Suliburska; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 6
AUTORES: Carmen Diniz ; Joanna Suliburska; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, VOLUME: 61, NÚMERO: 6