Andrzej Rafalski
AuthID: R-00H-H4Z
1
TÃTULO: Electron-beam irradiation as an alternative to preserve nutritional, chemical and antioxidant properties of dried plants during extended storage periods Full Text
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Joao C M Barreira; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 82
AUTORES: Eliana Pereira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Joao C M Barreira; Lillian Barros; Beatriz B P P Oliveira ; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 82
2
TÃTULO: Gamma and electron-beam irradiation as viable technologies for wild mushrooms conservation: effects on macro- and micro-elements Full Text
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 7
AUTORES: Angela Fernandes; Joao C M Barreira; Amilcar L Antonio; Andrzej Rafalski; Patricia Morales; Virginia Fernandez Ruiz; Beatriz B P P Oliveira ; Anabela Martins; Isabel C F R Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 7