Goncalo Martins Conde da Costa
AuthID: R-000-5KQ
1
TÃTULO: Relationship between saliva protein composition and 6-n-Propylthiouracil bitter taste responsiveness in young adults Full Text
AUTORES: Rodrigues L.; da Costa G.; Cordeiro C.; Pinheiro C.; Amado F.; Lamy E.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues L.; da Costa G.; Cordeiro C.; Pinheiro C.; Amado F.; Lamy E.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Cloning, Characterization, and Expression Levels of the Nectin Gene from the Tube Feet of the Sea Urchin Paracentrotus Lividus Full Text
AUTORES: Toubarro, D; Gouveia, A; Ribeiro, RM; Simoes, N; da Costa, G; Cordeiro, C; Santos, R;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MARINE BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
AUTORES: Toubarro, D; Gouveia, A; Ribeiro, RM; Simoes, N; da Costa, G; Cordeiro, C; Santos, R;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MARINE BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Adaptation and communication - the keys for survival in bacterial world Full Text
AUTORES: Batista Guinote, IB; Costa, G; Ribeiro Silva, CR; Santos, R; Cordeiro, C; Freire, P;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 40th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS) - The Biochemical Basis of Life in FEBS JOURNAL, VOLUME: 282
AUTORES: Batista Guinote, IB; Costa, G; Ribeiro Silva, CR; Santos, R; Cordeiro, C; Freire, P;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 40th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS) - The Biochemical Basis of Life in FEBS JOURNAL, VOLUME: 282
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Effect of high pressure processing in the quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets: Pressurization rate, pressure level and holding time Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Liliana Fidalgo; Rogerio Mendes; Goncalo Costa; Carlos Cordeiro; Antonio Marques; Jorge Alexandre Saraiva; Maria Leonor Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 22
AUTORES: Barbara Teixeira; Liliana Fidalgo; Rogerio Mendes; Goncalo Costa; Carlos Cordeiro; Antonio Marques; Jorge Alexandre Saraiva; Maria Leonor Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 22
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
5
TÃTULO: Effect of high pressure processing in the quality of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets: Pressurization rate, pressure level and holding time Full Text
AUTORES: Teixeira, B; Fidalgo, L; Mendes, R; Costa, G; Cordeiro, C; Marques, A; Saraiva, JA; Nunes, ML;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Innovative Food Science and Emerging Technologies, VOLUME: 22
AUTORES: Teixeira, B; Fidalgo, L; Mendes, R; Costa, G; Cordeiro, C; Marques, A; Saraiva, JA; Nunes, ML;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Innovative Food Science and Emerging Technologies, VOLUME: 22
6
TÃTULO: Hypoxia-driven selective degradation of cellular proteins in jumbo squids during diel migration to the oxygen minimum zones Full Text
AUTORES: Katja Trübenbach; Gonçalo da Costa; Cristina Ribeiro-Silva; Raquel Mesquita Ribeiro; Carlos Cordeiro; Rui Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Marine Biology - Mar Biol, VOLUME: 161, NÚMERO: 3
AUTORES: Katja Trübenbach; Gonçalo da Costa; Cristina Ribeiro-Silva; Raquel Mesquita Ribeiro; Carlos Cordeiro; Rui Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Marine Biology - Mar Biol, VOLUME: 161, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: The Proteome Response to Amyloid Protein Expression In Vivo Full Text
AUTORES: Ricardo A Gomes ; Catarina Franco ; Goncalo Da Costa; Sebastien Planchon; Jenny Renaut; Raquel M Ribeiro; Francisco Pinto ; Marta Sousa Silva ; Ana Varela Coelho ; Ana Ponces Freire ; Carlos Cordeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 7, NÚMERO: 11
AUTORES: Ricardo A Gomes ; Catarina Franco ; Goncalo Da Costa; Sebastien Planchon; Jenny Renaut; Raquel M Ribeiro; Francisco Pinto ; Marta Sousa Silva ; Ana Varela Coelho ; Ana Ponces Freire ; Carlos Cordeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 7, NÚMERO: 11
NO MEU: ORCID | ResearcherID
8
TÃTULO: Beyond Genetic Factors in Familial Amyloidotic Polyneuropathy: Protein Glycation and the Loss of Fibrinogen's Chaperone Activity Full Text
AUTORES: Goncalo da Costa; Ricardo A Gomes ; Ana Guerreiro; Elia Mateus; Estela Monteiro; Eduardo Barroso; Ana V Coelho ; Ana Ponces Freire ; Carlos Cordeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 6, NÚMERO: 10
AUTORES: Goncalo da Costa; Ricardo A Gomes ; Ana Guerreiro; Elia Mateus; Estela Monteiro; Eduardo Barroso; Ana V Coelho ; Ana Ponces Freire ; Carlos Cordeiro ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 6, NÚMERO: 10
NO MEU: ORCID | ResearcherID
9
TÃTULO: ELECTROSPUN FISH GELATIN: EFFECT OF CROSS-LINKING METHODS ON CELL GROWTH
AUTORES: Gomes, SR; Henriques, CMR ; Rodrigues, G; Martins, G; Silva, JC;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ARTIFICIAL ORGANS, VOLUME: 34, NÚMERO: 8
AUTORES: Gomes, SR; Henriques, CMR ; Rodrigues, G; Martins, G; Silva, JC;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ARTIFICIAL ORGANS, VOLUME: 34, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: The relative amounts of plasma transthyretin forms in familial transthyretin amyloidosis: A quantitative analysis by Fourier transform ion-cyclotron resonance mass spectrometry Full Text
AUTORES: Cristina Ribeiro-Silva; Samuel Gilberto; Ricardo A Gomes; Élia Mateus; Estela Monteiro; Eduardo Barroso; Ana Varela Coelho; Gonçalo da Costa; Ana Ponces Freire; Carlos Cordeiro;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Amyloid, VOLUME: 18, NÚMERO: 4
AUTORES: Cristina Ribeiro-Silva; Samuel Gilberto; Ricardo A Gomes; Élia Mateus; Estela Monteiro; Eduardo Barroso; Ana Varela Coelho; Gonçalo da Costa; Ana Ponces Freire; Carlos Cordeiro;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Amyloid, VOLUME: 18, NÚMERO: 4