1
TÍTULO: Relationship between saliva protein composition and 6-n-Propylthiouracil bitter taste responsiveness in young adults  Full Text
AUTORES: Rodrigues L.; da Costa G.; Cordeiro C.; Pinheiro C.; Amado F.; Lamy E.;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Journal of Sensory Studies, VOLUME: 32, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 17
2
TÍTULO: Cloning, Characterization, and Expression Levels of the Nectin Gene from the Tube Feet of the Sea Urchin Paracentrotus Lividus  Full Text
AUTORES: Toubarro, D; Gouveia, A; Ribeiro, RM; Simoes, N; da Costa, G; Cordeiro, C; Santos, R;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MARINE BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Adaptation and communication - the keys for survival in bacterial world  Full Text
AUTORES: Batista Guinote, IB; Costa, G; Ribeiro Silva, CR; Santos, R; Cordeiro, C; Freire, P;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 40th Congress of the Federation-of-European-Biochemical-Societies (FEBS) - The Biochemical Basis of Life in FEBS JOURNAL, VOLUME: 282
INDEXADO EM: WOS
6
TÍTULO: Hypoxia-driven selective degradation of cellular proteins in jumbo squids during diel migration to the oxygen minimum zones  Full Text
AUTORES: Katja Trübenbach; Gonçalo da Costa; Cristina Ribeiro-Silva; Raquel Mesquita Ribeiro; Carlos Cordeiro; Rui Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Marine Biology - Mar Biol, VOLUME: 161, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: ELECTROSPUN FISH GELATIN: EFFECT OF CROSS-LINKING METHODS ON CELL GROWTH
AUTORES: Gomes, SR; Henriques, CMR ; Rodrigues, G; Martins, G; Silva, JC;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ARTIFICIAL ORGANS, VOLUME: 34, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 2. Total de resultados: 12.