Goreti Maria dos Anjos Botelho
AuthID: R-000-5MF
1
TÃTULO: Antioxidant Capacity and Cardiovascular Benefits of Fruits and Vegetables: A Proposal for Comparative Scales
AUTORES: André Oliveira; Jorge Lameiras; Pedro Mendes-Moreira; Goreti Botelho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nutraceuticals, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
AUTORES: André Oliveira; Jorge Lameiras; Pedro Mendes-Moreira; Goreti Botelho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nutraceuticals, VOLUME: 4, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Consumption profile of organic fruits and vegetables by a Portuguese consumer's sample
AUTORES: Oliveira, Andre; Mendes, Ana; Lameiras, Jorge; Mendes Moreira, Pedro; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Oliveira, Andre; Mendes, Ana; Lameiras, Jorge; Mendes Moreira, Pedro; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OPEN AGRICULTURE, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Organic Medicinal and Aromatic Plants: Consumption Profile of a Portuguese Consumer Sample
AUTORES: Mendes, Ana; Oliveira, Andre; Lameiras, Jorge; Mendes Moreira, Pedro; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 22
AUTORES: Mendes, Ana; Oliveira, Andre; Lameiras, Jorge; Mendes Moreira, Pedro; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 22
4
TÃTULO: Interaction between farming type, nutrient uptake and plant material in strawberry tree fruit production and quality
AUTORES: Pato, R. L.; Botelho, G.; Franco, J.; Santos, S.; Ressurreicao, S.; Figueiredo, P.; Gama, J.; Gomes, F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 9th International Symposium on Mineral Nutrition of Fruit Crops in IX INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINERAL NUTRITION OF FRUIT CROPS, VOLUME: 1333, NÚMERO: 1333
AUTORES: Pato, R. L.; Botelho, G.; Franco, J.; Santos, S.; Ressurreicao, S.; Figueiredo, P.; Gama, J.; Gomes, F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: 9th International Symposium on Mineral Nutrition of Fruit Crops in IX INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MINERAL NUTRITION OF FRUIT CROPS, VOLUME: 1333, NÚMERO: 1333
5
TÃTULO: Brown Algae Fucus vesiculosus in Pasta: Effects on Textural Quality, Cooking Properties, and Sensorial Traits
AUTORES: Ribeiro, Ana Ramalho; Madeira, Tiago; Botelho, Goreti; Martins, Diana; Ferreira, Ricardo M.; Silva, Artur M. S.; Cardoso, Susana M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Ribeiro, Ana Ramalho; Madeira, Tiago; Botelho, Goreti; Martins, Diana; Ferreira, Ricardo M.; Silva, Artur M. S.; Cardoso, Susana M.; Costa, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
6
TÃTULO: Saccharomyces cerevisiae Diversity in Arbutus unedo L. Fermentations in Association with the Volatile and Sensory Similarities of the Distillates
AUTORES: Margarida Baleiras Couto, M.; Caldeira, Ilda; Gomes, Filomena; Botelho, Goreti; Duarte, Filomena L.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
AUTORES: Margarida Baleiras Couto, M.; Caldeira, Ilda; Gomes, Filomena; Botelho, Goreti; Duarte, Filomena L.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
7
TÃTULO: A Narrative Review of Alternative Protein Sources: Highlights on Meat, Fish, Egg and Dairy Analogues
AUTORES: Lima, Miguel; Costa, Rui; Rodrigues, Ivo; Lameiras, Jorge; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
AUTORES: Lima, Miguel; Costa, Rui; Rodrigues, Ivo; Lameiras, Jorge; Botelho, Goreti;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 14
8
TÃTULO: Parents' perceived knowledge about food-related behaviours influencing speech-language competences of preschool children
AUTORES: Botelho, G; Rodrigues, E; Matos, R; Lameiras, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRITION & FOOD SCIENCE
AUTORES: Botelho, G; Rodrigues, E; Matos, R; Lameiras, J;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRITION & FOOD SCIENCE
INDEXADO EM: WOS
9
TÃTULO: Storage Stability of Durum Wheat Pasta Enriched with Seaweeds Flours
AUTORES: Ribeiro, AR; Botelho, G; Gaspar, A; Costa, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
AUTORES: Ribeiro, AR; Botelho, G; Gaspar, A; Costa, R;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
10
TÃTULO: Methanol in Grape Derived, Fruit and Honey Spirits: A Critical Review on Source, Quality Control, and Legal Limits
AUTORES: Botelho, G; Anjos, O; Estevinho, LM; Caldeira, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
AUTORES: Botelho, G; Anjos, O; Estevinho, LM; Caldeira, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 8, NÚMERO: 12