1
TÍTULO: Processing of Salted Cod (Gadus spp.): A Review  Full Text
AUTORES: Helena Oliveira; Sonia Pedro ; Maria Leonor Nunes ; Rui Costa ; Paulo Vaz Pires ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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2
TÍTULO: VOLATILE COMPOUNDS IN SALTED DRIED CODFISHES FROM DIFFERENT SPECIES
AUTORES: Costa C E Silva; Silva, LR ; Guedes De Pinho, P ; Costa, R ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: ACTA ALIMENTARIA, VOLUME: 41, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
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3
TÍTULO: Influence of brine salting prior to pickle salting in the manufacturing of various salted-dried fish species  Full Text
AUTORES: Ana Bras; Rui Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 100, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
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