Clara A. Tovar
AuthID: R-00J-6F0
1
TÃTULO: Large amplitude oscillatory shear stress (LAOStress) analysis for an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau blancu and roxu (PDO)
AUTORES: Pineiro Lago, Lorena; Ramlawi, Nabil; Franco, Inmaculada; Tovar, Clara A.; Campo Deano, Laura ; Ewoldt, Randy H.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 142
AUTORES: Pineiro Lago, Lorena; Ramlawi, Nabil; Franco, Inmaculada; Tovar, Clara A.; Campo Deano, Laura ; Ewoldt, Randy H.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 142
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Hydrolysis of whey protein as a useful approach to obtain bioactive peptides and a beta-Lg fraction with different biotechnological applications
AUTORES: Natalia Estevez; Pablo Fucinos; Clara Fucinos; Paula Jauregi; Clara A Tovar; Luisa L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 109
AUTORES: Natalia Estevez; Pablo Fucinos; Clara Fucinos; Paula Jauregi; Clara A Tovar; Luisa L Rua;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 109
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Effect of storage time on microstructure, viscoelastic and biochemical parameters of Afuega'l Pitu cheese (PDO): Atroncau Blancu and Roxu varieties
AUTORES: Lorena Pineiro Lago; Inmaculada Franco; Laura Campo Deano ; Clara A Tovar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 116
AUTORES: Lorena Pineiro Lago; Inmaculada Franco; Laura Campo Deano ; Clara A Tovar;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 116
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