Luana Seixas
AuthID: R-00K-6VN
1
TÃTULO: Effect of Extraction Method on the Bioactive Composition, Antimicrobial Activity and Phytotoxicity of Pomegranate By-Products
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
2
TÃTULO: Pomegranate Peels and Seeds as a Source of Phenolic Compounds: Effect of Cultivar, By-Product, and Extraction Solvent
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F. ; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 2022
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F. ; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 2022