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Ana Cristina Araújo Veloso
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Proceedings Paper (31)
Book Chapter (6)
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2005
2004
2003
2002
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IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
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20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 115
1
TÃTULO:
Electronic nose: a tool to verify the PDO declaration of Portuguese olive oils
AUTORES:
Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno; Ruano, Daniela; Dias, Francisco;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.; Peres, Antonio M.;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION,
VOLUME:
18,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
Handle
2
TÃTULO:
A Lab-Made E-Nose-MOS Device for Assessing the Bacterial Growth in a Solid Culture Medium
Full Text
AUTORES:
Dias, Teresa
; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil;
Veloso, Ana C. A.
;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
BIOSENSORS-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
An Electronic Nose as a Non-Destructive Analytical Tool to Identify the Geographical Origin of Portuguese Olive Oils from Two Adjacent Regions
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno;
Veloso, Ana C. A.
;
Pereira, Jose A.
;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
SENSORS,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
An electronic tongue as a tool for assessing the impact of carotenoids' fortification on <i>cv</i>. Arbequina olive oils
Full Text
AUTORES:
Murillo Cruz, MC; Rodrigues, N; Bermejo Román, R;
Veloso, ACA
; Pereira, JA; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
248,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Handle
5
TÃTULO:
Application of an electronic nose to differentiate extra virgin olive oils according to the geographical origin: Côa versus Douro regions
AUTORES:
Nuno M Ferreiro; António M Peres;
Ana C Veloso
; J.A. Pereira; Nuno Rodrigues;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
XVI Encontro de Química dos Alimentos - Bio-Sustentabilidade e Bio-Segurança Alimentar, Inovação e Qualidade Alimentar: Livro de Resumos
INDEXADO EM:
Handle
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Bioinspired Silk Fibroin-Based Composite Grafts as Bone Tunnel Fillers for Anterior Cruciate Ligament Reconstruction
Full Text
AUTORES:
Ribeiro, Viviana P.; Costa, Joao B.; Carneiro, Sofia M.;
Pina, Sandra
;
Veloso, Ana C. A.
;
Reis, Rui L.
;
Oliveira, Joaquim M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
PHARMACEUTICS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
395
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Handle
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effect of Extraction Method on the Bioactive Composition, Antimicrobial Activity and Phytotoxicity of Pomegranate By-Products
AUTORES:
Campos, Lara
;
Seixas, Luana
; Dias, Susana;
Peres, Antonio M.
;
Veloso, Ana C. A.
;
Henriques, Marta
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Impact of fresh olive leaves addition during the extraction of Arbequina virgin olive oils on the phenolic and volatile profiles
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
; Peres, Fatima;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
393
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Impact of incorporating olive leaves during the industrial extraction of <i>cv</i>. Arbequina oils on the physicochemical-sensory quality and health claim fulfillment
Full Text
AUTORES:
Marx, IMG;
Susana Casal
; Rodrigues, N;
Cruz, R
;
Veloso, ACA
; Pereira, JA; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
248,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
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