2
TÍTULO: Food Bioactive Compounds and Emerging Techniques for Their Extraction: Polyphenols as a Case Study
AUTORES: Camara, JS ; Albuquerque, BR; Aguiar, J; Correa, RCG; Goncalves, JL; Granato, D; JORGE PEREIRA ; Barros, L; Ferreira, ICFR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Highly sensitive screening and analytical characterization of synthetic cannabinoids in nine different herbal mixtures  Full Text
AUTORES: Alves, VL; Goncalves, JL; Aguiar, J; Caldeira, MJ; Teixeira, HM; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 413, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
6
TÍTULO: The synthetic cannabinoids phenomenon: from structure to toxicological properties. A review  Full Text
AUTORES: Alves, VL; Goncalves, JL; Aguiar, J; Teixeira, HM; Camara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN TOXICOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 70
7
TÍTULO: Synthetic cathinones: an evolving class of new psychoactive substances  Full Text
AUTORES: Gonçalves, JL; Alves, VL; Aguiar, J; Teixeira, HM; Câmara, JS ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Critical Reviews in Toxicology, VOLUME: 49, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 42