Antonio Pedro Louro Martins
AuthID: R-001-ZF9
1
TÃTULO: Replacing cereals with dehydrated citrus pulp in a soybean oil supplemented diet increases vaccenic and rumenic acids in ewe milk Full Text
AUTORES: Jose Santos Silva; Maria T Dentinho; Alexandra Francisco; Ana P Portugal; Ana T Belo; Antonio P L Martins; Susana P Alves; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 99, NÚMERO: 2
AUTORES: Jose Santos Silva; Maria T Dentinho; Alexandra Francisco; Ana P Portugal; Ana T Belo; Antonio P L Martins; Susana P Alves; Rui J B Bessa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 99, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Substitution of sodium chloride by potassium chloride in So Joo cheese of Pico Island
AUTORES: Catarina Soares; Ana Luisa Fernando; Nuno Alvarenga; Antonio P L Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 96, NÚMERO: 5
AUTORES: Catarina Soares; Ana Luisa Fernando; Nuno Alvarenga; Antonio P L Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 96, NÚMERO: 5
3
TÃTULO: Rennet coagulation of sheep milk processed by ultrafiltration at low concentration factors Full Text
AUTORES: Isabel Catarino; Antonio P L Martins; Elizabeth Duarte; Elane Schwinden Prudencio; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 114, NÚMERO: 2
AUTORES: Isabel Catarino; Antonio P L Martins; Elizabeth Duarte; Elane Schwinden Prudencio; Maria Norberta de Pinho ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 114, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Chemical composition and mineral content of goat milk from four indigenous Portuguese breeds in relation to one foreign breed Full Text
AUTORES: Ines M Trancoso; Maria A Trancoso; Antonio P L Martins; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
AUTORES: Ines M Trancoso; Maria A Trancoso; Antonio P L Martins; Luisa B Roseiro;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 63, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Validation and quality assurance applied to goat milk chemical composition: Minerals and trace elements measurements Full Text
AUTORES: Ines Trancoso; Luisa B Roseiro ; Antonio P L Martins; Maria A Trancoso;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: IDF/INRA 1st International Symposium on Minerals and Dairy Products in DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 3-4
AUTORES: Ines Trancoso; Luisa B Roseiro ; Antonio P L Martins; Maria A Trancoso;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: IDF/INRA 1st International Symposium on Minerals and Dairy Products in DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 3-4