José Carlos Ribeiro
AuthID: R-00M-1GS
1
TÃTULO: Consumer perception of risk towards new sustainable non-thermal food processing technologies: A cross-cultural study between Portugal, Germany, and the UK Full Text
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96
2
TÃTULO: Sensory Analysis Performed within Augmented Virtuality System: Impact on Hedonic Scores, Engagement, and Presence Level
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rocha, Celia; Barbosa, Bruna; Lima, Rui Costa; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rocha, Celia; Barbosa, Bruna; Lima, Rui Costa; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15