Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José Carlos Ribeiro
AuthID:
R-00M-1GS
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Review (3)
Book Chapter (3)
Year Start - End:
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 12
1
TÃTULO:
Consumption of edible insects and insect-based foods: A systematic review of sensory properties and evoked emotional response
Full Text
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Pintado, Manuela E.;
Cunha, Luis M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Effect of blanching, storage and drying conditions on the macro-composition, color and safety of mealworm Tenebrio molitor larvae
Full Text
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Marques, Joao Pedro;
Tânia R Fernandes
; Pintado, Manuela Estevez;
Carvalho, Susana M. P.
;
Cunha, Luis Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
191
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Evaluation of the ultrafiltration method to obtain a high-value protein concentrate from the edible insect Tenebrio molitor
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Coscueta, ER; Cunha, LM;
Pintado, ME
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Journal of Insects as Food and Feed,
VOLUME:
245,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Impact of defatting and drying methods on the overall liking and sensory profile of a cereal bar incorporating edible insect species
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Santos, C; Lima, RC;
Pintado, ME
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FUTURE FOODS,
VOLUME:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
9
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Insects as food and feed in Portugal and Norway - Cross-cultural comparison of determinants of acceptance
Full Text
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Sposito Goncalves, Ane Telles;
Ana Pinto de Moura
; Varela, Paula;
Cunha, Luis Miguel
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
102
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Application of the CATA methodology with children: Qualitative approach on ballot development and product characterization of innovative products
Full Text
AUTORES:
Rocha, C
;
Ribeiro, José Carlos
; Lima, RC;
Prista, C
; Raymundo, A;
Patto, MCV
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
FOOD QUALITY AND PREFERENCE,
VOLUME:
88
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Edible insects and food safety: allergy
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
;
Sousa Pinto, B
;
Fonseca, J
;
Fonseca, SC
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED,
VOLUME:
7,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
33
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Evaluation of Consumers’ Acceptance of Bread Supplemented with Insect Protein
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Soares, A;
Ana Pinto de Moura
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
Food Engineering Series
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Impact of defatting freeze-dried edible crickets (Acheta domesticus and Gryllodes sigillatus) on the nutritive value, overall liking and sensory profile of cereal bars
Full Text
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
; Lima, RC;
Maia, MRG
;
Almeida, AA
;
Fonseca, AJM
;
Cabrita, ARJ
;
Cunha, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
113
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
42
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Potential Allergenic Risks of Entomophagy
AUTORES:
Ribeiro, José Carlos
;
Luís Miguel Cunha
;
Bernardo Sousa Pinto
;
João Fonseca
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
Edible Insects in the Food Sector: Methods, Current Applications and Perspectives
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 12.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service