Maria Fatima Moreira Balio Silva
AuthID: R-002-0T8
1
TÃTULO: Robotica-Autismo Project: Technology for autistic children
AUTORES: Soares, F ; Costal, S; Silva, S; Goncalves, N; Rodrigues, J; Cristina Santos; Ana Paula Pereira ; Fatima F Moreira;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 3rd Portuguese Bioengineering Meeting in 2013 IEEE 3RD PORTUGUESE MEETING IN BIOENGINEERING (ENBENG)
AUTORES: Soares, F ; Costal, S; Silva, S; Goncalves, N; Rodrigues, J; Cristina Santos; Ana Paula Pereira ; Fatima F Moreira;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 3rd Portuguese Bioengineering Meeting in 2013 IEEE 3RD PORTUGUESE MEETING IN BIOENGINEERING (ENBENG)
2
TÃTULO: Chemical and microbiological characterisation of "Salpicao de Vinhais" and "Chourica de Vinhais": Traditional dry sausages produced in the North of Portugal Full Text
AUTORES: Vania Ferreira; Joana Barbosa; Joana Silva ; Sandra Vendeiro; Ana Mota; Fatima Silva; Maria J Joao Monteiro; Tim Hogg; Paul Gibbs; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
AUTORES: Vania Ferreira; Joana Barbosa; Joana Silva ; Sandra Vendeiro; Ana Mota; Fatima Silva; Maria J Joao Monteiro; Tim Hogg; Paul Gibbs; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
3
TÃTULO: Chemical and microbiological characterization of alheira: A typical Portuguese fermented sausage with particular reference to factors relating to food safety Full Text
AUTORES: Ferreira, V; Barbosa, J; Vendeiro, S; Mota, A; Silva, F; Monteiro, MJ; Hogg, T ; Gibbs, P; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 73, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferreira, V; Barbosa, J; Vendeiro, S; Mota, A; Silva, F; Monteiro, MJ; Hogg, T ; Gibbs, P; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 73, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Determination of mercury in fish by cold vapor atomic absorption spectrophotometry using a multicommuted flow injection analysis system Full Text
AUTORES: Silva, MF; Toth, IV ; Rangel, AOSS ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: ANALYTICAL SCIENCES, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
AUTORES: Silva, MF; Toth, IV ; Rangel, AOSS ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: ANALYTICAL SCIENCES, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Changes in colour and phenolic composition during the early stages of maturation of port in wood, stainless steel and glass Full Text
AUTORES: Ho, P; Silva, MDM; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 81, NÚMERO: 13
AUTORES: Ho, P; Silva, MDM; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 81, NÚMERO: 13
6
TÃTULO: Multiple imputation and maximum likelihood principal component analysis of incomplete multivariate data from a study of the ageing of port Full Text
AUTORES: Ho, P; Silva, MCM; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 55, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Ho, P; Silva, MCM; Hogg, TA ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS, VOLUME: 55, NÚMERO: 1-2
7
TÃTULO: Application of a liquid chromatographic method for the determination of phenolic compounds and furans in fortified wines Full Text
AUTORES: Ho, P; Hogg, TA ; Silva, MCM;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
AUTORES: Ho, P; Hogg, TA ; Silva, MCM;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 64, NÚMERO: 1