Helena Monica Mendes Fradique
AuthID: R-002-58H
1
TÃTULO: Isochrysis galbana and Diacronema vlkianum biomass incorporation in pasta products as PUFA's source Full Text
AUTORES: Monica Fradique; Ana Paula Batista; Cristiana Nunes, MC ; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
AUTORES: Monica Fradique; Ana Paula Batista; Cristiana Nunes, MC ; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 50, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Incorporation of Chlorella vulgaris and Spirulina maxima biomass in pasta products. Part 1: Preparation and evaluation Full Text
AUTORES: Monica Fradique; Ana Paula Batista; Cristiana Nunes, MC ; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 10
AUTORES: Monica Fradique; Ana Paula Batista; Cristiana Nunes, MC ; Luisa Gouveia; Narcisa M Bandarra; Anabela Raymundo ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 90, NÚMERO: 10