Lara Campos Ferreira
AuthID: R-002-H68
1
TÃTULO: Sou +: Reducing health inequities in rural populations with knee osteoarthritis
AUTORES: Lara Campos; Bárbara Cardoso ; Miguel Galego; Ana Teresa Machado; Diogo Marques; Carolina Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 2022 International Conference on ENTERprise Information Systems, CENTERIS 2022 - International Conference on Project MANagement, ProjMAN 2022 and International Conference on Health and Social Care Information Systems and Technologies, HCist 2022 in Procedia Computer Science, VOLUME: 219
AUTORES: Lara Campos; Bárbara Cardoso ; Miguel Galego; Ana Teresa Machado; Diogo Marques; Carolina Santos;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 2022 International Conference on ENTERprise Information Systems, CENTERIS 2022 - International Conference on Project MANagement, ProjMAN 2022 and International Conference on Health and Social Care Information Systems and Technologies, HCist 2022 in Procedia Computer Science, VOLUME: 219
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Implementation of digital health in rural populations with chronic musculoskeletal conditions: A scoping review protocol Full Text
AUTORES: Campos, Lara; Costa, Daniela; Donato, Helena; Nunes, Baltazar; Cruz, Eduardo B.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 18, NÚMERO: 12
AUTORES: Campos, Lara; Costa, Daniela; Donato, Helena; Nunes, Baltazar; Cruz, Eduardo B.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLOS ONE, VOLUME: 18, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Effect of Extraction Method on the Bioactive Composition, Antimicrobial Activity and Phytotoxicity of Pomegranate By-Products
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Dias, Susana; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ; Henriques, Marta ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: Pomegranate Peels and Seeds as a Source of Phenolic Compounds: Effect of Cultivar, By-Product, and Extraction Solvent
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F. ; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 2022
AUTORES: Campos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F. ; Peres, Antonio M.; Veloso, Ana C. A. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 2022