Ana Catarina Afonso Silva
AuthID: R-002-QYY
1
TÃTULO: Cobrancosa Table Olive Fermentation as per the Portuguese Traditional Method, Using Potentially Probiotic Lactiplantibacillus pentosus i106 upon Alternative Inoculation Strategies
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Real-world conservation planning for evolutionary diversity in the Kimberley, Australia, sidesteps uncertain taxonomy Full Text
AUTORES: Dan F Rosauer; Margaret Byrne; Mozes P K Blom; David J Coates; Stephen Donnellan; Paul Doughty; Scott S Keogh; Janine Kinloch; Rebecca J Laver; Cecilia Myers; Paul M Oliver; Sally Potter; Daniel L Rabosky; Ana Catarina Afonso Silva; James Smith; Craig Moritz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CONSERVATION LETTERS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Dan F Rosauer; Margaret Byrne; Mozes P K Blom; David J Coates; Stephen Donnellan; Paul Doughty; Scott S Keogh; Janine Kinloch; Rebecca J Laver; Cecilia Myers; Paul M Oliver; Sally Potter; Daniel L Rabosky; Ana Catarina Afonso Silva; James Smith; Craig Moritz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CONSERVATION LETTERS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS