Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Patrícia João Milheiro Mendes dos Reis
AuthID:
R-000-E1M
Afiliação
Degree
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (11)
Year Start - End:
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 11
1
TÃTULO:
Chitosan impregnated gutta-percha points: antimicrobial in vitro evaluation and mechanical properties
Full Text
AUTORES:
Alejandra Cardelle-Cobas
;
Patrícia J M Reis
; Eduardo Costa;
Freni K Tavaria
;
Manuela E Pintado
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Insights on sulfamethoxazole bio-transformation by environmental Proteobacteria isolates
Full Text
AUTORES:
Reis, PJM
;
Homem, V
;
Alves, A
;
Vilar, VJP
;
Manaia, CM
;
Nunes, OC
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS,
VOLUME:
358
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
3
TÃTULO:
Biodegradation of sulfamethoxazole and other sulfonamides by Achromobacter denitrificans PR1
Full Text
AUTORES:
Patricia J M Reis
;
Ana C Reis
; Benjamin Ricken;
Boris A Kolvenbach
;
Celia M Manaia
;
Philippe F X Corvini
;
Olga C Nunes
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS,
VOLUME:
280
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Current state of Portuguese dairy products from ovine and caprine milks
Full Text
AUTORES:
Patricia J M Reis
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
SMALL RUMINANT RESEARCH,
VOLUME:
101,
NÚMERO:
1-3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Ripening-related changes in Serra da Estrela cheese: A stereological study
Full Text
AUTORES:
Reis, PJM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE,
VOLUME:
94,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Alternative cheesemaking methods with raw ewes' milk - microbiological, chemical, textural and sensory characteristics
AUTORES:
Reis, PJM
;
Tavaria, FK
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
VOLUME:
65,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Improvements in small scale artisanal cheesemaking via a novel mechanized apparatus
Full Text
AUTORES:
Patricia J M Reis
;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
82,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Effect of alternative technological methodologies on the yeast profile in Serra da Estrela cheese
AUTORES:
Garcia Fontan, MC;
Tavaria, F
;
Reis, P
;
Pintado, MME
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
7th Dairy Science World Series Conference (DSWS)
in
AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
VOLUME:
61,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Effect of dairy farm and milk refrigeration on microbiological and microstructural characteristics of matured Serra da Estrela cheese
Full Text
AUTORES:
Tavaria, FK
;
Reis, PJM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Microstructural characterization of serra cheese using low-vacuum scanning electron microscopy
AUTORES:
Reis, PJM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2001
,
FONTE:
Scanning,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service