1
TÍTULO: Chitosan impregnated gutta-percha points: antimicrobial in vitro evaluation and mechanical properties  Full Text
AUTORES: Alejandra Cardelle-Cobas; Patrícia J M Reis ; Eduardo Costa; Freni K Tavaria; Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Polymeric Materials and Polymeric Biomaterials
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Insights on sulfamethoxazole bio-transformation by environmental Proteobacteria isolates  Full Text
AUTORES: Reis, PJM ; Homem, V ; Alves, A ; Vilar, VJP ; Manaia, CM; Nunes, OC ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS, VOLUME: 358
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Biodegradation of sulfamethoxazole and other sulfonamides by Achromobacter denitrificans PR1  Full Text
AUTORES: Patricia J M Reis ; Ana C Reis; Benjamin Ricken; Boris A Kolvenbach; Celia M Manaia; Philippe F X Corvini; Olga C Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS, VOLUME: 280
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Current state of Portuguese dairy products from ovine and caprine milks  Full Text
AUTORES: Patricia J M Reis ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: SMALL RUMINANT RESEARCH, VOLUME: 101, NÚMERO: 1-3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Ripening-related changes in Serra da Estrela cheese: A stereological study  Full Text
AUTORES: Reis, PJM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 94, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Alternative cheesemaking methods with raw ewes' milk - microbiological, chemical, textural and sensory characteristics
AUTORES: Reis, PJM ; Tavaria, FK ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Improvements in small scale artisanal cheesemaking via a novel mechanized apparatus  Full Text
AUTORES: Patricia J M Reis ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 82, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Effect of alternative technological methodologies on the yeast profile in Serra da Estrela cheese
AUTORES: Garcia Fontan, MC; Tavaria, F ; Reis, P ; Pintado, MME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 7th Dairy Science World Series Conference (DSWS) in AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effect of dairy farm and milk refrigeration on microbiological and microstructural characteristics of matured Serra da Estrela cheese  Full Text
AUTORES: Tavaria, FK ; Reis, PJM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Microstructural characterization of serra cheese using low-vacuum scanning electron microscopy
AUTORES: Reis, PJM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Scanning, VOLUME: 23, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.