1
TÍTULO: Bioactivity of probiotic whey cheese: characterization of the content of peptides and organic acids. Bioactive whey cheese  Full Text
AUTORES: Madureira, AR ; Soares, JC; Amorim, M; Tavares, T ; Gomes, AM ; Pintado, MM ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 6
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2
TÍTULO: Acute effect of whey peptides upon blood pressure of hypertensive rats, and relationship with their angiotensin-converting enzyme inhibitory activity  Full Text
AUTORES: Tania Tavares ; Maria Angeles Sevilla; Maria Jose Montero; Rosalia Carron; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, VOLUME: 56, NÚMERO: 2
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3
TÍTULO: Manufacture of bioactive peptide-rich concentrates from Whey: Characterization of pilot process  Full Text
AUTORES: Tania G Tavares ; Manuela Amorim; David Comes; Manuela E Pintado ; Carlos D Pereira ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 4
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4
TÍTULO: The Portuguese Paradox: Why do some inhabitants of Portugal appear to live so long when their diet is based on whey cheese?  Full Text
AUTORES: Tania G Tavares ; Xavier Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 131, NÚMERO: 3
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5
TÍTULO: Antiulcerogenic activity of peptide concentrates obtained from hydrolysis of whey proteins by proteases from Cynara cardunculus  Full Text
AUTORES: Tavares, TG ; Monteiro, KM; Possenti, A; Pintado, ME ; Carvalho, JE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 12
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6
TÍTULO: Novel whey-derived peptides with inhibitory effect against angiotensin-converting enzyme: In vitro effect and stability to gastrointestinal enzymes
AUTORES: Tavares, T ; Contreras, MD; Amorim, M; Pintado, M ; Recio, I; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: PEPTIDES, VOLUME: 32, NÚMERO: 5
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7
TÍTULO: Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and antioxidant and ACE-inhibitory activities of whey protein hydrolysates obtained with cardoon extract  Full Text
AUTORES: Tavares, TG ; Contreras, MM; Amorim, M; Martin Alvarez, PJ; Pintado, ME ; Recio, I; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 21, NÚMERO: 12
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8
TÍTULO: Invited review: Physiological properties of bioactive peptides obtained from whey proteins  Full Text
AUTORES: Madureira, AR ; Tavares, T ; Gomes, AMP ; Pintado, ME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 2
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TÍTULO: Tradition versus modernism in cheesemaking technology: a Portuguese case study encompassing plant coagulant, non-bovine milks and adventitious microflora
AUTORES: Ana I Pintado; Tania G Tavares ; Freni K Tavaria ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Contribution of coagulant and native microflora to the volatile-free fatty acid profile of an artisanal cheese  Full Text
AUTORES: Tavaria, FK ; Tavares, TG ; Silva Ferreira, AC ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
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