1
TÍTULO: Evaluating the Probiotic Potential of Lactic Acid Bacteria Implicated in Natural Fermentation of Table Olives, cv. Cobrancosa  Full Text
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Faria, Miguel A.; Malcata, F. Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Sea urchin (Paracentrotus lividus) gut biomass as a co-product with antioxidant and antibacterial potential to supplement aquafeeds
AUTORES: Pagels, Fernando; Garrido, Ines; Teixeira, Carla; Tavares, Tania G. ; Costas, Benjamin; Malcata, F. Xavier; Valente, Luisa M. P.; Guedes, A. Catarina ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUATIC LIVING RESOURCES, VOLUME: 36
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Cobrancosa Table Olives: Characterization of Processing Method and Lactic Acid Bacteria Profile throughout Spontaneous Fermentation
AUTORES: Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Rocha, Joana M.; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Light Modulation for Bioactive Pigment Production in Synechocystis salina
AUTORES: Assunção, J; Pagels, F; Tavares, T ; Malcata, FX; Guedes, AC;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Bioengineering, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Potential of Microalgae Extracts for Food and Feed Supplementation-A Promising Source of Antioxidant and Anti-Inflammatory Compounds
AUTORES: Pagels, Fernando; Amaro, Helena M.; Tavares, Tania G. ; Amil, Berta F.; Guedes, A. Catarina ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: LIFE-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Study of Lactic Acid Bacteria Biodiversity in Fermented Cobrancosa Table Olives to Determine Their Probiotic Potential
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G. ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Exploration of marine genus Chroococcidiopsis sp.: a valuable source for antioxidant industry?  Full Text
AUTORES: Joana Assunção; Helena M Amaro; Graciliana Lopes; Tânia Tavares ; Xavier X Malcata; Catarina C Guedes;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Journal of Applied Phycology, VOLUME: 33, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 14
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Processing Methodologies of Wet Microalga Biomass Toward Oil Separation: An Overview  Full Text
AUTORES: Pôjo, V; Tavares, T ; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Molecules (Basel, Switzerland), VOLUME: 26, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Synechocystis salina: potential bioactivity and combined extraction of added-value metabolites  Full Text
AUTORES: Assunção, J; Amaro, HM; Lopes, G; Tavares, T ; Malcata, FX; Guedes, AC;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Journal of Applied Phycology, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Viability of dietary substitution of live microalgae with dry Ulva rigida in broodstock conditioning of the Pacific oyster (Crassostrea gigas)  Full Text
AUTORES: Rato, A; Joaquim, S; Tavares, TG ; Martins, ZE ; Guedes, AC; Pereira, LF; Machado, J; Matias, AM; Goncalves, JFM ; Vaz Pires, P ; Magnoni, LJ; Ozorio, ROA; Matias, D;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: BIOLOGY OPEN, VOLUME: 7, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 27.