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Tânia Sofia Granja Tavares
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Article (12)
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Título Dsc
Results:
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20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 13
1
TÃTULO:
Bioactivity of probiotic whey cheese: characterization of the content of peptides and organic acids. Bioactive whey cheese
Full Text
AUTORES:
Madureira, AR
; Soares, JC; Amorim, M;
Tavares, T
;
Gomes, AM
;
Pintado, MM
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Acute effect of whey peptides upon blood pressure of hypertensive rats, and relationship with their angiotensin-converting enzyme inhibitory activity
Full Text
AUTORES:
Tania Tavares
; Maria Angeles Sevilla; Maria Jose Montero; Rosalia Carron;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH,
VOLUME:
56,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Manufacture of bioactive peptide-rich concentrates from Whey: Characterization of pilot process
Full Text
AUTORES:
Tania G Tavares
; Manuela Amorim;
David Comes
;
Manuela E Pintado
;
Carlos D Pereira
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
The Portuguese Paradox: Why do some inhabitants of Portugal appear to live so long when their diet is based on whey cheese?
Full Text
AUTORES:
Tania G Tavares
;
Xavier Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
131,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Antiulcerogenic activity of peptide concentrates obtained from hydrolysis of whey proteins by proteases from Cynara cardunculus
Full Text
AUTORES:
Tavares, TG
; Monteiro, KM; Possenti, A;
Pintado, ME
;
Carvalho, JE
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Novel whey-derived peptides with inhibitory effect against angiotensin-converting enzyme: In vitro effect and stability to gastrointestinal enzymes
AUTORES:
Tavares, T
; Contreras, MD; Amorim, M;
Pintado, M
; Recio, I;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
PEPTIDES,
VOLUME:
32,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and antioxidant and ACE-inhibitory activities of whey protein hydrolysates obtained with cardoon extract
Full Text
AUTORES:
Tavares, TG
; Contreras, MM;
Amorim, M
; Martin Alvarez, PJ;
Pintado, ME
; Recio, I;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Invited review: Physiological properties of bioactive peptides obtained from whey proteins
Full Text
AUTORES:
Madureira, AR
;
Tavares, T
;
Gomes, AMP
;
Pintado, ME
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE,
VOLUME:
93,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Tradition versus modernism in cheesemaking technology: a Portuguese case study encompassing plant coagulant, non-bovine milks and adventitious microflora
AUTORES:
Ana I Pintado
;
Tania G Tavares
;
Freni K Tavaria
;
Xavier X Malcata
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
VOLUME:
65,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Contribution of coagulant and native microflora to the volatile-free fatty acid profile of an artisanal cheese
Full Text
AUTORES:
Tavaria, FK
;
Tavares, TG
;
Silva Ferreira, AC
;
Malcata, FX
;
PUBLICAÇÃO:
2006
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
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