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TÍTULO: Effect of fat content, casing type and smoking procedures on PAHs contents of Portuguese traditional dry fermented sausages  Full Text
AUTORES: Gomes, A; Santos, C; Almeida, J; Elias, M ; Roseiro, LC;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 58
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Antibiotic Resistance and Virulence Factors among Enterococci Isolated from Chourico, a Traditional Portuguese Dry Fermented Sausage
AUTORES: Ribeiro, T; Oliveira, M ; Fraqueza, MJ ; Laukova, A; Elias, M ; Tenreiro, R ; Barreto, AS ; Semedo Lemsaddek, T ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 74, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Bacteriocinogenic activity of Enterococcus faecalis strains from chourico, traditional sausage produced in Southern Portugal
AUTORES: Laukova, A; Fraqueza, MJ ; Strompfova, V; Simonova, MP; Elias, M ; Barreto, A ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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TÍTULO: Characterisation of the Paio do Alentejo, a traditional Portuguese Iberian sausage, in respect to its safety  Full Text
AUTORES: Miguel Elias ; Alfonso V Carrascosa;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Distribution of Aminogenic Activity among Potential Autochthonous Starter Cultures for Dry Fermented Sausages
AUTORES: Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Aymerich, T; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M ; Drosinos, EH; Laukova, A; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROTECTION, VOLUME: 73, NÚMERO: 3
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TÍTULO: Strategies to reduce biogenic amine accumulation in traditional sausage manufacturing  Full Text
AUTORES: Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M ; Drosinos, EH; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
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