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Miguel Nuno Geraldo Viegas dos Santos Elias
AuthID:
R-000-DA3
Publicações
Confirmadas
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Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (6)
Year Start - End:
2004
2005
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2007
2006
2005
2004
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 6
1
TÃTULO:
Effect of fat content, casing type and smoking procedures on PAHs contents of Portuguese traditional dry fermented sausages
Full Text
AUTORES:
Gomes, A;
Santos, C
; Almeida, J;
Elias, M
; Roseiro, LC;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
58
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Antibiotic Resistance and Virulence Factors among Enterococci Isolated from Chourico, a Traditional Portuguese Dry Fermented Sausage
AUTORES:
Ribeiro, T
;
Oliveira, M
;
Fraqueza, MJ
; Laukova, A;
Elias, M
;
Tenreiro, R
;
Barreto, AS
;
Semedo Lemsaddek, T
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
74,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Bacteriocinogenic activity of Enterococcus faecalis strains from chourico, traditional sausage produced in Southern Portugal
AUTORES:
Laukova, A;
Fraqueza, MJ
; Strompfova, V; Simonova, MP;
Elias, M
;
Barreto, A
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH,
VOLUME:
5,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Characterisation of the Paio do Alentejo, a traditional Portuguese Iberian sausage, in respect to its safety
Full Text
AUTORES:
Miguel Elias
; Alfonso V Carrascosa;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Distribution of Aminogenic Activity among Potential Autochthonous Starter Cultures for Dry Fermented Sausages
AUTORES:
Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Aymerich, T; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A;
Fraqueza, MJ
;
Elias, M
; Drosinos, EH; Laukova, A; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD PROTECTION,
VOLUME:
73,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Strategies to reduce biogenic amine accumulation in traditional sausage manufacturing
Full Text
AUTORES:
Latorre Moratalla, ML; Bover Cid, S; Talon, R; Garriga, M; Zanardi, E; Ianieri, A;
Fraqueza, MJ
;
Elias, M
; Drosinos, EH; Vidal Carou, MC;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
43,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
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